ATT SIKTA FRAMÅT MEN BLICKA TILLBAKA

Sverige, fina Sverige – du ska veta att det jag uppskattar dig allra mest för är dina årstider. Vintern, våren, sommaren och hösten. Allra mest tackar jag dig för hösten trots att jag idag sitter och dröjer mig kvar i lite sommarbilder. Det känns som att de är tagna nyss, och vips så är det snart dags att höstrusta i trädgården. Ta ner parasollen, täcka över möbler, ta in dynor och filtar, packa in blommor som är fleråriga eller har en chans att övervintra och göra sig redo för kalla temperaturer och årets första snöfall.

Vi är i mitten av September och igår hade Lilla My mössa på sig när hon gick till förskolan. Folk brukar prata om någon sorts ”höstdepression” men jag har bara höstglädje. Om en vecka har hockeypremiärerna redan varit och det gör mig lycklig. Men än är vi inte riktigt där. Idag är det ju trots allt bara en vanlig torsdag i mitten på September. My är sista dagen på förskolan innan vi tar helg och jag & Frank har inte så mycket mer inplanerat än att försöka tjuva vår pappa för en lunch på stan och så behöver vi ta oss ut i förrådet och ta upp nästa laddning av barnkläder.

29 reaktioner till “ATT SIKTA FRAMÅT MEN BLICKA TILLBAKA

 1. Gillar också att vi har olika årstider men hade gärna haft lite bättre sommar haha! Höstmyset är verkligen underbart tycker jag. Hoppas ni kommer iväg på en mysig lunch.

  Gilla

 2. Verkligen vackra bilder måste jag säga! Super fina!
  Jag älskar hösten också! Världens bästa årstid!
  Kul med att hockeyn börjar! Inte dirket min favvo sport men ändå roligt att kolla på 🙂

  Gilla

 3. Sommaren gick så galet fort. Redan september liksom och vi hann knappt att använda utemöblerna. Jag är inte heller höstdeppad. Det kommer gå så fort och snart är det sommar igen. Oj vad kallt ni har med tanke på att My fick ha mössa på sig. Kanske bara var just på morgonen.

  Gilla

  1. Jag håller med dig. Vi började grilla riktigt tidigt men tror inte att jag har haft parasollet i trädgården uppfällt mer än kanske… fem gånger som max. Det låg runt tio grader på morgonen vid niosnåret! Och så blåste det storm. Kram!

   Gilla

 4. Jag tänker att alla är så olika beroende på det där med årstider, och det är ju fint på något vis att vi uppskattar olika :). Jag kan tycka att det är fint på hösten, men för mig betyder det mest att det snart blir vinter och just vintern tycker jag allra minst om. Speciellt när det är runt -20 grader och mer och man knappt vill sticka ut näsan av rädsla att förfrysa sig.

  Gilla

  1. Ja, det är faktiskt fantastiskt att vi alla uppskattar olika saker. Då finns det alltid någon typ av årstid eller annat som fyller en funktion. Jag har också svårt för vintern egentligen, iallafall kylan och julen. Men hockeyn kompenserar faktiskt upp en hel del. Kram!

   Gilla

 5. vilken bra skriven text till Sverige 😀 ja det är sjukt att vi är redan snart slut med september månad. det kommer gå fort nu här sista två veckorna.

  Gilla

 6. Jag gillar verkligen hösten! Perfekt då jag inte gillar när de är så extremt varmt och ljust hela tiden, tycker hösten är så mysig. Alla mysiga kvällar framför tvn med en kopp te och tända ljus, Älskar det! Däremot brukar jag bli lite deppig på vintern. Ta hand om dej vännen, kramar❤️

  Gilla

  1. JAG HÅLLER MED DIG! Värmen är verkligen det jag HATAR mest med sommaren, och det där eviga ljuset som lyser när man försöker läsa en bok, kolla på tv eller vad som helst är störigt. Det vore så mysigt att sitta och dricka te med dig någon gång. Kram! 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s