ONSDAGSLISTAN – MIN SENASTE

Svärfar hade med sig hembakta bullar sist han var här…

Skärmdump i telefonen: En rabattkod från Jotex.
Postade bild på instagram: In och kika vetja! MoaLarssons.
Bild jag blev taggad i på facebook: En bild på Lilla My från nyårsafton.
Mitt senast skickade sms: Till en arbetskollega inom hockeyn.
Mitt senaste mottagna sms: En bild på en jacka Fredrik ville att jag skulle godkänna.
Mitt senast skickade mejl: Var angående ett samarbete som kommer upp inom kort.
Min senast använda emoji: 🖤 – Älskar det svarta hjärtat.

Anteckning i telefonen: En inköpslista till lördagens äventyr.
Lyssnade låt på Spotify: Missing You av Sol Rising.
Lyssnade podcast: Rättegångspodden, för över ett år sedan.
Tv-serie obsession: Peaky Blinders!
Senaste klädköp: En stickad tröja.
Senaste fynd: Ett flak med Celsius för halva priset.

30 reaktioner till “ONSDAGSLISTAN – MIN SENASTE

  1. Skärmdumpar är mobilgudens gåva till mänskligheten. Men ja, jag är som du – ibland glömmer jag bort vad det var för och ibland glömmer jag till och med bort att de finns. Kram!

   Gilla

 1. Men hur goda ser inte bullarna ut då? 😍 Älskar också de svarta hjärtat! Hur kan jag ha missat att följa dig på Instagram förresten, Gick in nu direkt och följde dig! Hoppas du får en fortsatt fin vecka vännen! Kramar❤️

  Gilla

 2. Åh vilken rolig lista… men sista lysnade pod ”ett år sen”… skärpning.. finns så många bra podda. Haha… jag lyssnar hela dagarna, till och med i duschen 😉

  Så gott och lyxigt med hembakat fikabröd!!! MUMS!!!

  Kram kram

  Gilla

 3. Så rolig lista :D. Tycker det där med svarta hjärtat var intressant, jag använder bara röda eventuellt rosa ibland. Spännande tycker jag hur olika man är med just emojis :D. Du jobbat med hockeyn också alltså? Hade missat att det var ett jobb för dig med, förstått att din sambo spelar men visste inte att även du var så du hade mer koppling än att vara supporter 🙂

  Gilla

  1. Ja, det är verkligen häftigt hur olika man kan vara. Jag använder det röda mycket också men aldrig aldrig aldrig de rosa, haha!

   Ja, jag skriver införrapporter, matcher och gör intervjuer för en sida på nätet. Jobbade inom AIK Hockey ett tag men då får man passa sig med åsikter och det var inte riktigt min stil. Vill kunna kritisera ganska brett så nu är jag redaktör 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s