EFTER HELGEN

Såhär ser det inte ut hemma hos oss längre. Men det gjorde det under min bloggpaus. Och faktum är att de här bilderna var de enda jag tog med systemkameran under den tiden. Jag hade paus från både skrivandet och allt fotande och det var nog faktiskt fotograferandet som var allra skönast att ha paus ifrån. Det är en himla jäkt att hela tiden ta bilder av sin vardag för att ha någonting vettigt till inläggen. Hur som helst, nu har jag tvingats möblera om lite, men mer om det senare.

Här hemma håller vi på att anamma allt vad tisdagen innebär. Lilla My skriker ”Har förskolan öppnat snart?” Frank tittar storögt på sin galna storasyster och jag längtar tills klockan slår nio. My längtar nog aldrig så mycket till förskolan som på tisdagar när hon har varit hemma fyra dagar i rad och det ska bli skönt för både henne och mig att hon får springa av sig där några timmar. Hur mycket man än leker som mamma kan man aldrig kompensera upp energiåtgången som flödar ut när hon får leka med jämnåriga kompisar i en miljö skapad för bus.

11 reaktioner till “EFTER HELGEN

 1. Godmorgon !! Men så fint ni har det! Super fina bilder!
  Det är alltid skönt med blogg paus! Skulle man behöva också nån gång men känner mig så rastlös då!
  Skönt hon vill och längtar till förskolan! Så skönt 😍😍
  Hoppas ni får en underbar dag!

  Gilla

 2. Åh älskar ”ljusslingan” var har du hittat den?

  Jag har oxå haft en liten paus från mina socialamedier och det är verkligen skönt att få släppa det lite i bland och bara leva spontant och inte tänka på att ”det här måste jag fota så jag har material till bloggen”.

  Kram kram

  Gilla

 3. Åh älskar ”ljusslingan” var har du hittat den?

  Jag har oxå haft en liten paus från mina socialamedier och det är verkligen skönt att få släppa det lite i bland och bara leva spontant och inte tänka på att ”det här måste jag fota så jag har material till bloggen”.

  Kram kram

  Gilla

 4. Vad roligt att my längtar så efter att gå till förskolan. Hos mig så vill inte Loui alls gå, vilket känns väldigt jobbigt. Mycket energi gör dom av med på förskolan 🙂 så fint ni har det hemma 🙂

  Gilla

 5. Men så himla fint vännen! Den hyllan har jag spanat på läänge men den finns tyvärr inte att köpa här i Örebro, så tråkigt! Köpte istället ett laptopbord, Vittsjö serien är ju så fin 😃 Hoppas du haft en fin start på veckan, kramar❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s