VECKA 37

/ Moodboard Vecka 37 /

Om det är någonting som jag verkligen har saknat under mitt blogguppehåll så är det mina veckomoodboards. Det känns som att jag har haft noll koll på mina veckor under tiden jag har varit borta så det är fantastiskt att vara tillbaka. Att få sätta sig ner och knåpa ihop en målbild för veckan. En vecka som blir hysterisk ur arbetssynpunkt för Fredrik, men som är lugn och harmonisk på hemmaplan. Och som verkligen är en mjukstart inför det som komma skall. Nästa vecka sätter all ishockey igång och då kommer den uppta större delen av vårt liv. Men, nu ska vi inte gå händelserna i förväg.

Hysterisk ur jobbsynpunkt betyder att Fredrik är borta på övertid fyra eller fem utav veckans sju dagar och att jag och barnen får leva loppan själva. Det är tufft att få vardagen att gå ihop när man är själv från väckning till läggning men det går. Det blir nog några vändor till parklekerna här omkring och lite bus i trädgården.

På tal om lek och bus och barn i allmänhet är det dags för My’s allra första tandläkarbesök på onsdag. Det är en smärtsam påminnelse om hur stor vår lilla tjej har hunnit bli och hur tiden verkligen springer iväg. En storhandling står på agendan och faller tillsammans med tandläkarbesöket under veckans ”nytta”.

Om vi tittar på nöjesplaneringen får vi istället rikta blicken mot all planerad träning jag har framför mig och en liten tripp på lördag. Jag och Ida startade igång vår träning ute på Hässlöhuset här i Västerås i förra veckan och redan om några timmar tänkte vi dra av det tredje passet på lika många dagar. På lördag åker jag med min svärmor och min svägerska till de halländska skogarna för lite äventyr. Det ska bli spännande!

It’s on – time to make the magic happen.

9 reaktioner till “VECKA 37

 1. Godmorgon hoppas dagen blir bra!
  Låter som en spännande vecka! Ojj till tandläkaren! Men hoppas det kommer gå bra!! Men det gör det nog!
  Skönt med träning ute. Aldrig testat, haha vill inte folk ska se mig som inte tränar haha! ❤️

  Gilla

  1. Ja, alla treåringar blir ju kallade nu för tiden. Det är bara en rutincheck av tänder och jag tycker att det är bra att det fångas upp tidigt. Men hon är lite skeptisk 🖤

   Gilla

 2. Ja man blir verkligen trött att vara så mycket själv med barnen. Här jobbar mannen i en stad så en ”bra” dag är han borta 10H, men ofta är det övertid. Man kan bli trött för mindre

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s