VECKANS SISTA DAG

Jag ska inte på något vis försöka påstå att jag har blivit en morgonmänniska, för det kommer jag aldrig att bli. Aldrig i hela mitt liv. Men det blir lättare och lättare att kvickna till på morgonen, det är färre och färre gånger jag känner mig döende när jag går upp ur sängen tidigt. Och nu för tiden kan jag till och med se en tjusning med det hela. Innan graviditeten bokade jag yogapass 06:20 på morgonen för att komma iväg innan jobbet och trots att jag kanske inte riktigt ska träna lika tidigt idag har jag bokat in en träningsdejt strax efter 09. Eftermiddagar och kvällar vill jag hellre viga åt familjen och då har jag svårare att få träningen gjord.

Rykten säger att min svärfar även har vägarna förbi vid lunchtid och så är det ju dags att varva ner, avsluta veckan och sikta framåt mot nästa. Som kommer, precis som vanligt, att bli lite hysterisk och fullmatad. Men nu tänker jag fokusera på en dag i taget.

27 reaktioner till “VECKANS SISTA DAG

 1. Godmorgon! Hoppas dagen blir toppen!
  Förut var jag aldrig morgon människa! Kunde sova till 2-4 på dagarna haha! Men nu är jag morgon människa! Älskar att vakna tidigt och stiga upp innan solen 😍

  Kul med yoga och träning! Ha en bra dag ❤️💙

  Gilla

 2. Känner samma, inte heller någon morgonmänniska men något lättare att kliva upp blir det. Kanske är åldern, haha! Hoppas ni får en mysig dag med svärfar då.

  Gilla

 3. Jag skulle aldrig ens kunna tänka mig tanken att träna så tidigt på morgonen. Då är jag allt för trött för att träna 🙈 Tänk så olika vi är 🙂 vad härligt att det ryktades om att din svärfar skulle komma till er 🙂

  Gilla

  1. Jag förstår dig! Det var en omöjlighet för mig också back in the days. Men så kände jag att jag verkligen var tvungen att göra tid för träningen för att må bra och då fick det bli tidigt tidigt. Kram!

   Gilla

 4. Så skönt att träna vid nio, jag ska ta mig i kragen och skriva in mig på gymmet här bredvid tänkte jag. Behöver stärka rygg och nacke allra mest och det gör man ju via träning :). Inser att jag missat att du eller ja ni har katt :).

  Jag är egentligen inte heller någon morgonmänniska, skulle behöva sova längre morgontid problemet är bara att lika lite som jag tycker om att gå upp på morgonen, har jag galet svårt för att sova hela nätter.

  Gilla

  1. MEN! Att du har kunnat missa det, vad lustigt ändå. Han har ju bott här ett år nu faktiskt. Tycker att det låter väldigt väldigt klokt att skriva in dig på gymmet fina du 🖤

   Gilla

 5. Jag önskar att jag var en morgonmänniska, man får så mycket gjort om man går upp tidigt!
  Men jag är alltid så trött även om jag är mycket piggare nu än vad jag varit innan 🙂

  Gilla

 6. Jag tycker också om att få träningen gjord skapligt (de dagar jag är ledig) så man har resten av dagen till annat! Förstår ju att du vill ha den till dina små guldklimpar ♡

  Gilla

 7. Men så mysigt katten har det då, ibland önskar jag att jag var en katt haha. Att bara kunna sova & njuta sådär måste ju vara fantastiskt 😅 De där med att känna sig döende på morgonen relaterar jag såå till, hoppas de släpper för mig också i framtiden! Hoppas du haft en fin helg vännen, massa kramar❤️

  Gilla

  1. Haha ja, man har ju tänkt några gånger på att det vore så skönt att bara strosa runt som innekatt. Få mat på bestämda tider, titta ut genom fönstret en regnig dag och sen bara sova några timmar. Kram kram kram 🖤

   Gilla

 8. Nej jag är heller ingen morgonmänniska men när jag väl kommer upp tidigt kan jag ändå tycka att det är rätt skönt att få saker gjort tidigt För att sen bara kunna ta det lugnt 🙂 ❤

  Gilla

 9. Förstår faktist här var du menar visserligen haf det blivit bättre för min del o gå upp på morgonen men jag säger som dej morgon människa lär jag aldrig heller bli 💕

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s