DU OCH JAG, MIN STORA TJEJ

Lördag, lördag, lördag. Imorse när jag skrev sa jag att jag hade ställt in allt vad träning hette och ändå sitter jag här nybadad efter ett träningspass. Jag skulle aldrig råda någon att träna med hög feber eller halsont, tvärtom. Men vid det här laget i livet är det ju ganska känt att man inte är sin egna bästa vän. Och för min del blir det annorlunda eftersom mina kroniska sjukdomar kan få kroppstemperaturen att spåra ur. Jag skulle aldrig ha ställt mig själv inför ett konditionspass idag, men ett benpass med fria vikter var alldeles lagom.

Förkylningen har satt sig bäst på oss utan immunförsvar, det vill säga mig och lillebror Frank. Att vara förkyld när man bara är sju veckor är tufft och min lilla kille har sovit större delen av dagen. Vilket innebär extra mycket tid med min stora tjej. Att balansera två barn i helt olika åldrar är en kamp varje sekund och vare sig man vill det eller inte är det My som blir mest lidande när vardagspusslet ska gå ihop. Så idag, när Frank ligger och sover i soffan tar jag igen alla gårdagens ”Vänta lite, My”. Hon hoppade ner i jacuzzin med mig när jag kom hem från träningspasset och en halvtimme senare var hela badrummet nedstänkt. Vi har läst böcker i soffan, ritat, lekt doktor och experimenterat med frisyrer i hennes hår. De två tofsarna verkar vara favoriten just nu.

16 reaktioner till “DU OCH JAG, MIN STORA TJEJ

 1. Du måste vara försiktig vännen med dig själv. Inte bra att träna om man börjar bli sjuk ❤
  Skönt att du och My fick tid med varandra. De stora barnen behöver den tiden också. Låter som ni hade det urmysigt ❤

  Gilla

 2. Välkommen tillbaka! Jag har också saknat dina inlägg! Så härligt att du och My fick ta igen lite missad tid tillsammans. Det är inte lätt att bli storasyster och inte få lika mycket uppmärksamhet längre. Trist med förkylningen! Jag hoppas att du snart mår bättre. Härligt med ett litet träningspass!

  Gilla

 3. Det går verkligen mycket sjukdomar nu, märker det på jobbet med. Barn och vuxna går liksom om varandra, tror aldrig det varit så här många förkylningar och magsjukor tidigare år vid den här tiden? Jobbigt för er två också. Kan ändå förstå att det är skönt för dig att träna, har förstått att du verkligen tycker om sådant och då vill man ju för måendets skull 🙂

  Gilla

  1. Ja, nu efter att vi har blivit förkylda och börjat prata om det så låter det ju mer eller mindre som att alla haft det, har det eller är på väg att få det. Och trots att det är tråkigt känns det ändå rätt skönt att man inte är ensam 🖤

   Gilla

 4. Ta hand om dig vännen, jag håller alla tummar (och tassar) här hemma för att ni snart mår bättre❤️ Va mysigt att få ta igen tid med My & vilka magiska bilder! Massa kramar

  Gilla

 5. Åh ja allt blir ju extra tufft när de små är sjuka också. Tycker att det låter riktigt mysigt med bad i jacuzzi, skulle också vilja bada men jag får nog vänta ett tag. Var försiktig med träningen du fina kvinna, vill inte att du ska bli ännu mer sjuk ❤️

  Gilla

  1. Ja, det är nog klokt att vänta. Trots att det är riktigt jobbigt att göra det. Det sägs ju att man ska vänta 6-8 veckor beroende på avslag och liknande. Kram älskade 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s