23 ÅR HAR PASSERAT

Här sitter jag, överväldigad av den fantastiska responsen jag fick på mitt återtågande i bloggvärlden. Det är lite häftigt faktiskt, att ni är så många egentligen främlingar som saknat min dagliga uppdatering. Samtidigt så skulle jag vilja påstå att jag känner många av er, och att ni i vissa fall har bättre koll på mitt liv än till exempel min släkt. När man läser om varandras liv dag ut och dag in under en lång period skapar man ju en relation som är svår att skoja bort. Svårdefinierad absolut, men lika fantastisk för det.

Jag kommer inte ägna ett helt inlägg åt vad som har hänt sedan sist, men under dagarna som följer gissar jag på att det kommer upp lite ljusglimtar. Som den här blombuketten till exempel. I onsdags fyllde jag år och förutom en hel drös med presenter från Fredrik fick jag den här ljuvliga blombuketten. Den orangea färgskalan är verkligen mitt i prick på det jag tycker om.

Idag är det lördag och jag var faktiskt den i familjen som var uppe först imorse. Efter mig klev Lilla My upp och sen hade vi en halvtimme själva uppe innan Fredrik och Frank gjorde oss sällskap. Det öser ner utanför fönstret och egentligen borde jag stå redo och klar för en träningsdejt med en god vän men kroppen har tryckt på nödstopp och sagt ifrån. Halsontet har gäckat mig i några dagar och nu imorse kom febern som ett brev på posten. Så det blir nog till att duka upp lördagsfrukost med familjen istället och sedan fördriva dagen i soffan.

11 reaktioner till “23 ÅR HAR PASSERAT

 1. Håller med, så många i bloggvärlden som känns som vänner.
  Grattis i efterskott, blommorna var super fina!
  Har också varit sjuk ett tag nu, krya på dig ❤

  Gilla

 2. Hej fina du kul att du är tillbaka ❤ håller med dej när man läser vandras bloggar varje dag så blir det som man får en relation till bloggaren kram på dej ❤

  Gilla

 3. Men så fina blommor! Grattis i efterskott! Skönt att fylla pr eller aaa inte! Jag fyller 25 nästa år och känner mig inte peppad på det haha!

  Skönt att vara vaken först. Här rengar det också vilket suger! Eller jag tycker om det 😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s