SVAVELDOFT OCH MOTSTÅNDSBAND

Dagens första samtalsämne här hemma var svavel. Inte för att vi gillar icke metalliska grundämnen eller stabila isotoper – utan för att vi tycker om doften det ger. Som när man tänder en tändsticka, eller i det här fallet; den tändstickan som tände några värmeljus hemma hos imorse. Frank har varit igång sedan 05, och trots att Lilla My steg upp strax efter sju hade hon legat och pratat med sig själv både vaken och i drömmarna inne i sitt rum ett bra tag innan dess. Nu har jag slagit mig ner vid köksbordet med tända ljus och en varm kopp te. Vår allra sista semesterdag tillsammans om man bara räknar vardagar.

Om två timmar ska Fredrik åka iväg och hämta veckans matbeställning på ICA Maxi och innan dess tänkte jag köra ett träningspass med motståndsband här hemma. Fyra veckor har gått sedan förlossningen och nu är det dags att se vad kroppen går för rent träningsmässigt också. Det gäller att skynda långsamt när kroppen fortfarande läker, samtidigt är det viktigt att hjälpa den på traven i den mån man kan. Resan tillbaka får man aldrig gratis.

5 reaktioner till “SVAVELDOFT OCH MOTSTÅNDSBAND

  1. Haha, jag läste motståndsbarn….. Jag tycker också om doften som blir när man tänder tändstickor. Skönt att komma igång med träningen igen. Nu blev jag sugen på att tipsa om övningar med just band. Kanske hinner det i nästa vecka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s