TORSDAGSFAVORITEN – FAMILJEN

Veckans torsdagsfavorit får hjärtat att klappa lite extra, för det är väl så det ska vara när man ser sin alldeles egna familj? För tre år sedan, samma dag som vi kom hem från BB, tog jag bilden ni kan se till höger. Lilla My och Fredrik hade slocknat i sängen efter tuffa dygn. I tre år har det varit en utav mina absolut favoritbilder i livet, trots att jag tog den i ett mörkt sovrum med en sketen mobilkamera. Bilden till vänster föreställer Fredrik och Frank och jag slogs direkt av likheterna. Av slumpen är det ju samma lilla elefantfilt som ligger där, och Fredrik ligger mer eller mindre i samma ställning och sover. Det enda som förändrats är skägget som nu växt sig längre. Och att det är lillebror som ligger där och inte storasyster.

Jag har funderat på den älskade födelseskalan från födelsetavla, som mer eller mindre hela Sverige har upphängda i sina hem. Det är som att man inte fött barn på riktigt om man inte har en sådan. Men, med de här bilderna på väggen känns de motiven överflödiga.

18 reaktioner till “TORSDAGSFAVORITEN – FAMILJEN

 1. De allra första bilderna på våra underverk är så speciella. Även om vi inte just nu tittar på dem kan vi beskriva dem i minsta detalj. Jag kan ff inte förstå att mina små killar blev 20 och 18 i början av augusti. En sak som är säker är att kärleken till sina barn alltid kommer vara densamma

  Gilla

 2. Superfina kort. Vi tog massor av kort när dottern föddes och inte lika mycket på sonen. Min mamma var döende just då så det blev väldigt mycket att umgås med henne och då missades liksom korten på honom. Tror däremot att vi har några på en gammal dator som jag måste försöka föra över.

  Gilla

 3. Så mysiga dom bilderna är. Önskar att jag hade någon som kunde ta såna fina bilder på mig och Loui. Jag fick en sån födelsetavla på Louis dop. Men jag hade egentligen inte tänkt att ha en sån 🙈

  Gilla

 4. Jag verkligen älskar personliga tavlor i hemmet, verkligen så fina bilder vännen så förstår helt klart att de är dina favoriter❤️ Vill också fixa några personliga här hemma & sätta upp en tavelvägg men inte tagit tag i de än 🤗 Hoppas du fått en underbar dag finaste Moa, kramar!

  Gilla

 5. så mycket kärlek i bilderna och då spelar det väl ingen roll om det är en ”sketen mobilkamera” tycker jag. Förstår att det är favoritbilderna hemma.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s