TORSDAGSFAVORITEN – FAMILJEN

Veckans torsdagsfavorit får hjärtat att klappa lite extra, för det är väl så det ska vara när man ser sin alldeles egna familj? För tre år sedan, samma dag som vi kom hem från BB, tog jag bilden ni kan se till höger. Lilla My och Fredrik hade slocknat i sängen efter tuffa dygn. I tre år har det varit en utav mina absolut favoritbilder i livet, trots att jag tog den i ett mörkt sovrum med en sketen mobilkamera. Bilden till vänster föreställer Fredrik och Frank och jag slogs direkt av likheterna. Av slumpen är det ju samma lilla elefantfilt som ligger där, och Fredrik ligger mer eller mindre i samma ställning och sover. Det enda som förändrats är skägget som nu växt sig längre. Och att det är lillebror som ligger där och inte storasyster.

Jag har funderat på den älskade födelseskalan från födelsetavla, som mer eller mindre hela Sverige har upphängda i sina hem. Det är som att man inte fött barn på riktigt om man inte har en sådan. Men, med de här bilderna på väggen känns de motiven överflödiga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s