SKANSEN

Titta så hurtig jag var igår när vi kom in på Skansen, med detsamma åkte systemkameran upp för att dokumentera konstverket i entrén som också är en karta över hela stället. Medan My far runt bland djur och karuseller hade jag ju tänkt att jag skulle stå i högsta hugg med kameran och dokumentera söta stugor och stationshus, nordiska djur och sockervadd. Men här, vid kartan tog också mitt fotograferande slut. Något som jag förbannar mig själv för samtidigt som jag försöker vara förlåtande eftersom att det faktiskt betyder att jag levt i nuet. Samlat bilder på näthinnan, umgåtts med familjen och njutit. Men lite tråkigt är det allt!

Klockan elva lämnade vi min mammas bostad och inte förrän efter sex på kvällen hade vi återvänt. Jag vet inte hur många rundor det blev i karusellerna på tivoliområdet, och hur många gånger My skrek ”Titta en säl!” men jag vet det jag är mest stolt över från gårdagen iallafall. Att vår treåring lämnade alla sina nappar till katterna. Imorse kom första frågan efter napparna, men i övrigt går det helt galant. Bättre än förväntat. Som present för överlämningen fick hon en heliumballong med Greta Gris på som numer är en extra familjemedlem i vårt hushåll.

15 reaktioner till “SKANSEN

 1. Åh, att leva i nuet är det bästa du kan göra fina Moa! Minnet kommer du alltid att ha kvar, även om det inte finns på bild😘
  Kram på dig vännen ❤️

  Gilla

 2. Åh jag har aldrig varit på skansen men måste ta mig dit någon gång… Härligt att du kunde vara i nuet & njuta! Och vilken duktig liten stor tjej du har nu ♡

  Gilla

 3. Mysigt att gå på skansen och se alla fina djur och att my fick åka karuseller det som alltid är så kul tycker jag. 😀 Hoppas det kommer gå lika bra i fortsättningen utan nappar 🙂

  Gilla

 4. Åh skansen skulle jag gärna vilja åka till! Vart i Stockholm ligger det? Mvh någon som inte kan Stockholm alls.
  Vad duktig My är! Leon har aldrig haft nappar , däremot kan han inte släppa sin nappflaska än. Jag känner inte för att tvinga den ifrån honom. Men jag fasar ut den så smått. Kramis

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s