FRÅN VITT TILL GRÅTT

Jag tog med mig barnen till Stockholm, unnade Fredrik lite egentid och i gengäld gick min hall från kritvit till ljusgrå. För igår kväll när vi kom hem hade han faktiskt tagit tag i ett målarprojekt här hemma. Jag hade ju gissat på att sovrummet var först på tur eftersom vi haft det bestämt sedan September förra året men icke! Det blev en liten hallmakeover istället och det var kanske lika bra. När vi flyttade in skrapade vi möbler i väggarna så att putsen ramlade ner och det har blivit märken efter både barnvagnshjul och annat som man dragit in i all hast. En ljusljusljusgrå som är svår att fånga på bild blev både mycket mer roligt och mycket mer stilrent. Jag ska försöka ta lite bättre bilder när tillfälle ges. Nu hade jag en treåring som stod och skrek ”Släck lampan, mamma” precis bredvid mig.

Vi kom hem till Västerås sent igår och jag hann bara slänga i mig lite mat innan jag somnade mitt i kaoset. Frank låg hos Fredrik och skrek, My klättrade på mig och på tv:n skränade en tecknad figur ut dåliga barnlåtar på engelska. Men min trötthet överskuggade allting annat och jag somnade på en kudde längst ner i hörnet. När jag nattade My somnade jag och när jag väl tog mig in i vår säng hann jag knappt lägga huvudet på kudden. Välbehövligt såhär i efterhand eftersom jag steg upp redan före 05:30 med lillebror imorse.

6 reaktioner till “FRÅN VITT TILL GRÅTT

 1. Så härligt det lät att vara hemma hos i i vad du kallar kaos. Spännande och kul att sambon drog igång ett hallprojekt. Vi skulle också behöva fixa nytt här hemma främst nya möbler som jag kräks på särskilt i vardagsrummet….Kantareller så vackra och goda. Jag önskar att jag lärt mig om svampar så jag vågade och kunde ge mig ut och plocka svamp

  Gilla

  1. Ja, det är verkligen fint att få vara hemma igen. Det är någonting som stämmer med ”Borta bra men hemma bäst” faktiskt. Om du byter ut möblerna så måste du lova att dokumentera lika bra som du brukar! Jag älskar ju att kika in hos folk, och speciellt dig 🖤

   Gilla

 2. Så skönt att du fick sova så gott. Här beteede sig sonen som en 3-åring innan han somnade. Tillslut fick jag säga till han att om han inte skärper till sig får han sova i sitt rum, han är ju ändå 9. Då gick ungen ut och hämtade in sin pappa. Slutade med att vi alla somnade 22.00, så skönt ❤
  Hoppas ni får en bra dag ❤

  Gilla

  1. Haha, kan inte låta bli att skratta åt kommentaren – de är så tokiga våra små! Och jag känner verkligen igen det där med att vända sig till den andra föräldern när den ena säger till. Stor kram! Hoppas din dag varit fantastisk 🖤

   Gilla

 3. men vad kul med ett litet hallprojekt, jag har också så galet mycket jag skulle vilja ändra på i lägenheten, det kommer liksom alltid nya ider på förbättring. 😍

  Gilla

 4. Men de blev ju verkligen så himla fint vännen! Ska bli kul att se fler bilder sen också 😃 Vad är de för färg ni använt? Är också i tankarna att måla om i just ljusgrått, har ju vitt i hela lägenheten nu 🤔❤️ Hoppas du får en fantastisk fortsättning på veckan nu fina du, kramar❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s