TISDAGSRECEPTET – SKOGENS GULD

Egenplockade kantareller
Formfranska
Gul lök
Riven ost
Smör
Olivolja
Salt & Peppar

Det här receptet kan ni nog räkna ut själva, kanske får man inte ens benämna det som recept. Det är nog för enkelt, men det är det som är charmen med det hela. Att bara steka formfranska i olivolja med en väldans massa salt. Och därefter steka egenplockade kantareller med finhackad gul lök i både smör och olivolja, krydda med salt och peppar och så lägga upp röran på smörgåsen och toppa med riven ost. Det som är enkelt är oftast det allra godaste.

15 reaktioner till “TISDAGSRECEPTET – SKOGENS GULD

  1. Även fast jag inte tycker om svamp så ser det väldigt gott ut. Så enkelt det är att steka lite svamp och sen lägga på en smörgås. Som du skriver så är det nog för enkelt för att kalla det för recept 🙈

    Gilla

  2. Ja stekta kantareller på smörgås är ju så gott! Blev sugen på att göra detta recept men jag har dock ingen svamp/kantareller. Men du har helt rätt vännen det som är allra enklast är ju oftast godast 🙂 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s