KALAS FÖR EN TREÅRING

Igår, dryga veckan efter Lilla My’s födelsedag gick hennes treårskalas av stapeln. Första året bjöd vi in över femtio människor hit till vårt hem för att fira henne men både förra året och i år har vi bara samlat de allra viktigaste. Fredriks familj, och min. Och jag föredrar de små kalasen framför de stora tio dagar av tio. Mormor, farmor, farfar, kusinerna och faster. Det är en alldeles lagom uppställning om ni frågar mig.

Precis lika kort som gästlistan var, var kalaset avskalat. En stor ballong i form av en trea, rosa ballonger och en meny beståendes av fruktspett och en glasstårta med chokladbotten och ljuvliga ljus i form av djur. Mycket mer än så begär inte en treåring och jag kan inte ens räkna till hur många gånger hon sa ”WOW!” igår. Den rosa trehjulingen hon fick av sin farmor var wow, innebandymålet och klubborna av farfar, kikaren och doktorslådan av mormor och pippidräkten av faster och kusinerna. Klänningen med rosa fjärilar som hon tjatat om att få använda så länge for av direkt när hon fick klä sig som sin stora idol.

Det största beviset på att hon älskade sitt kalas var dock katastroftårarna som kom när det var dags för alla att gå hem. My grät som om hela världen hade rasat och det bar frukt. För två utav kusinerna och farfar valde då att stanna kvar lite extra länge.

10 reaktioner till “KALAS FÖR EN TREÅRING

 1. Så roligt att kalaset var så lyckad för henne. Oftast så är det ju föräldrarna som ska krångla till det och göra så stort som möjligt 😉 Min tanke när Loui fyller år är att han ska få en bamse tårta som jag ska beställa. Jag vill även passa på och tacka för din fina kommentar i fredags. Jag önskar också att vi bodde lite närmare så vi kunde ses. Jag bor ju i Norrköping 🙂

  Gilla

  1. Det är klart att fina han måste ha en Bamsetårta! Det måste vi fixa (ja, jag känner mig lite delaktig här nu) Norrköping är inte toklångt ändå, jag hör av mig om jag har vägarna förbi 🖤 Kram!

   Gilla

 2. Låter verkligen som lilla My älskade allt med kalaset, tårtan ser både fin och god ut glasstårta låter inte fel.Skönt att några kunde stanna längre när hon blev så ledsen ❤ 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s