LUGNA MORGNAR OCH HEKTISKA DAGAR

Den näst sista semesterveckan här hemma börjar nå sitt slut och det kommer att bli hektiska dagar nu framöver. Det är dock ingenting som märks på våra morgnar. Då väljer My att ligga kvar lite extra länge och jag, jag ligger i regel kvar ännu längre. Sen går vi upp, mixar smoothie till hela familjen och rör ihop en äggröra. Idag har vi gjort precis exakt det, men om 55 minuter ska vi kliva utanför dörren och fara till skogs. Det är nämligen dags att gå på jakt efter både kantareller och blåbär. Först ska vi åka förbi Ramnäs utanför Västerås och hämta upp min svärfar, sen bär det av.

Det blir nog några timmar i skogen och sen bär det hemåt för att förhoppningsvis ta tillvara på det vi plockat innan vi ska styra ner mot tågstationen och hämta upp min kära mor som kommer med tåget 16:10. Den senaste tiden har vi setts ganska ofta och det gör mig så glad. I höst vet jag att det kommer bli körigt för oss allihopa och att vi inte kommer ha samma möjlighet att ses. Nu ska jag dricka upp smoothien och sen är det dags att dra på sig stövlarna.

7 reaktioner till “LUGNA MORGNAR OCH HEKTISKA DAGAR

 1. Vad det löser mysigt att gå i skogen och leta blåbär! Lyx att kunna skifta det mot stadslivet ibland! 🙂 ja nä nu märks det att semestern är slut för många och många är tillbaka som vanligt igen 🙂

  Gilla

  1. Ja, Västerås är verkligen en perfekt stad när man vill leva i en småstad med stadspuls men ändå alltid alltid alltid ha nära till naturen. Det är så himla fint tycker jag 🖤

   Gilla

 2. Låter som mysiga mornar ❤️ Avundas er som är i skogen, det låter så härligt. Jag är så rädd för mycket saker att det tyvärr hindrar mig.

  Gilla

 3. Härligt att kunna ligga kvar i sängen en stund. Smoothie och äggröra låter riktigt gott till frukost. Mysigt med en tripp till skogen. Igår när vi var ute gick vi förbi hur mycket blåbär som helst. Svamp såg jag dock inga.

  Gilla

 4. Så härligt att ni alla njuter av ledigheten som är kvar och tar tillvara på att både få ligga extra länge i sängen på morgonen och sen träffa familjen. Det är så sommar ska vara 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s