EN AV SOMMARLOVETS LYCKLIGASTE STUNDER

Onsdagen har övergått i torsdag men trots det så lever jag kvar i gårdagen. Iallafall tills dess att jag har fått dela några utav bilderna från gårdagens fisketur med er. Den innehöll verkligen allt för en lyckad tur på sjön. Farfars eka, en treåring som första gången hon metade fick familjens första napp, en mamma som fick både största fisken och flest fiskar, ett åskmuller som jagade oss men aldrig kom ikapp, fika och en nöjd treveckors som sov i bärselen.

Det blev några fantastiska timmar på sjön, minst sagt. Och jag kan bara konstatera att vi har en tjej som älskar fiske och fiskar. Ingen blir så exalterad som hon när det nappar och så fort hennes farfar hade tagit bort fisken från kroken ville hon hålla i den innan vi släppte ner den i hinken vi hade med oss. Hinken skulle efter det med fördel stå precis bredvid henne så hon kunde sitta och titta på fiskarna. Hon provade alla tre fiskespön vi hade med oss och hade en utav sommarlovets lyckligaste stunder.

17 reaktioner till “EN AV SOMMARLOVETS LYCKLIGASTE STUNDER

  1. Det kommer alltså bli fler somrar som hon och hennes farfar kommer fiska kan man säga. Man ser verkligen lyckan i henne på bilderna när hon får fiska och vara på vattnet 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s