I STORLEK 56

Snart är Frank tre veckor, och trots att han fortfarande kan ha plagg i storlek 50 så börjar alla bodys att bli tighta. Så snart är det dags att rensa lådorna och packa kläderna vidare till andra bebisar. Vi har storlek 56 bakom hörnet och helt bedårande kläder att tillgå. Den gröna med sköldpaddor och den vita med valar är bara två av många. Tänk att det kan vara så roligt med bebiskläder!

Klockan är strax innan åtta, familjen gav mig en kort sovmorgon imorse och nu har det tagit mig ungefär 30 minuter att dricka en kopp med varmt vatten och citron. Det ska plockas fram lera, bytas blöja, My har redan bytt kläder tre gånger och Frank har en tuff morgon. Snart ska jag bryta mig fri från familjekaoset och ta en powerwalk dock. Kanske får den allra minsta följa med i vagnen om han har tur.

13 reaktioner till “I STORLEK 56

 1. Åååh så himla fina body’s. Jag har suttit o kikat på dem med valar på från newbie. Är så jäkla kär i den. Hoppas du får dig en underbar promenad ❤️

  Gilla

 2. Men hur söta var inte Franks bodys? Den med delfinerna på var så söt. Ska iväg nästa vecka och köpa bebis kläder till bebisarna i min omgivning lilla Luna och Lias. Vilket smarrig pasta som du bjuder på receptet på

  Gilla

 3. åh men hur söta eller essa små goa kläerna o ja han är ju fin me lillaskrutten
  vill ha bomullskvistar oxå men annars vass är bra billigt o plocka själv gratis o fint är et oxå

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s