VECKA 32

/ MOODBOARD VECKA 32/

Det är egentligen ingen nyhet att den här familjen tycker om att ha många puckar i luften samtidigt. Vi är kanske inte som lyckligast när kalendern är full med saker, men vi mår nog iallafall bättre av mer att göra än mindre. Iallafall jag, och med tanke på hur Fredrik planerar så stämmer det ganska bra in på honom också. Förra veckan var hektisk, och den här veckan fortsätter i samma spår.

Vi ska inleda den här veckan med att packa in familjen i bilen och åka förbi ICA och hämta upp den nya matbeställningen. Och trots att vi shoppat mat som ska täcka våra sista 14 semesterdagar har jag den här veckan både uteluncher och en finmiddag på resturang att se fram emot. På tisdag ska jag nämligen möta upp en vän för lunch och eftersom att min mamma fyllde år dagen efter My’s treårsdag har jag bokat bord åt oss på en restaurang i stan på lördag. Hon kommer med tåget till Västerås på fredag och blir kvar några dagar för firande av både henne och sitt barnbarn. För på söndag har vi lyckats samla familjen och ska fira vår nyblivna treåring.

Eftersom att det är min svärfars sista semestervecka innan han går tillbaka till jobbet har han lovat att vi ska hinna med en fisketur. Exakt dag har vi inte bestämt än då väderprognosen är lite osäker än så länge. Förra sommaren lyckades vi pricka in den enda dagen på hela sommaren som regnet kom på besök.

Annars känner jag att jag måste lägga lite nytt krut på den här bloggen den här veckan. Det är svårt att hinna med mitt i vardagskaoset och med en liten bebis. På tal om honom ska vi dessutom till BVC för ny vikt och mätning på onsdag. Jag tycker de besöken är så mysiga.

3 reaktioner till “VECKA 32

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s