DET BÄSTA MED AUGUSTI

Att lägga lite nytt krut här inne var en utav punkterna i veckans moodboard, för sedan Frank kom måste vi ju ändå medge att det blivit lite sisådär med uppdateringarna. Bloggen har inte stått still, men den har varit på sparlåga medan livet utanför gått i raketfart. Och vi fick starta Augusti på absolut bästa sätt. Med någonting som verkligen hör månaden till – svenska signalkräftor.

I onsdags packade jag in hela familjen i bilen och åkte till Stockholm. Dels för att se AIK i Champions Leaguekvalet och dels för att spendera några timmar med min kära mor. Förra året vann hon pris för Sveriges bästa fiskdisk och med oss hem därifrån fick vi ett kilo svenska signalkräftor hon plockat ut åt oss. Det kilot tog slut på dryga timmen efter att båda barnen hade somnat i torsdagskväll och det var fint att få lite tid på tu man hand med Fredrik, vitt bröd, kräftor, aioli och andra tillbehör. Har man kräftpremiär tidigt hinner man ju med många kräftmiddagar.

23 reaktioner till “DET BÄSTA MED AUGUSTI

 1. men åhh kräftor, ja det är ju en stor höjdpunkt nu i augusti månad ❤ alla fall för oss som älskar skaldjur ❤

  Gilla

 2. Åååh alltså jag tycker det ser ganska gott ut, men jag äter dessvärre ingenting från havet. Har försökt många gånger då jag tycker att det är viktigt med en balanserad kost och jag vill ha i mig alla vitaminer. Men det har bara konkit upp igen vilket jag tycker är skit tråkigt. Vad kul att din mamma har Sveriges bästa fiskdisk, det är inte illa pinkat för en trähäst må jag säga. Åh så himla mysigt att ha den stunden tillsammans med Fredrik, det är ni värda ❤️

  Gilla

 3. Åh, så himla gott med kräftor. Mina föräldrar bjöd på kräftor häromdagen och det är verkligen någonting speciellt med kräftor och sommarkvällar 🙂

  Gilla

 4. Klart att det blir lite bloggvila nu, när ni har ett barn att ta hand om. Det hade varit konstigt ifall du hade kunnat blogga lika ofta som förr. Så sugen jag blev på kräftor nu!! Signalkräftorna är så vackert röda.

  Gilla

 5. Helt förståligt att du inte hinner med bloggen lika mycket nu fina, vi finns alltid kvar här❤️ Va himla kul med match & lyx med en massa plockade signalkräftor! Alltså jag är nog lite avis på alla kräftätare haha, önskar ju att jag kunde äta när man hör hur gott de är 😁 Massa kramar💓

  Gilla

 6. Jag förstår att det inte är så lätt att hinna med bloggen när du har fått en liten bebis ❤ Så gott med kräftor. Mums! Det ska vi faktiskt äta idag. Önskar er en fin dag ❤ Kramar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s