FRANK – TVÅ VECKOR

Att dokumentera de första veckorna i livet är fantastiskt. Från födseln till förra torsdagen då Frank blev en vecka, och från den veckan till den här torsdagen. För det händer så ruggigt mycket redan nu. Han växer så att han knakar och till skillnad från första veckan i livet där han bara sov och sov finns det nu en kille som stundtals tar ton. Han har inte slutat vara en lugn bebis, men nog finns det riv i vår son. Och redan nu finns det saker som definierar honom.

När det kommer till kroppstemperatur är han raka motsatsen till sin storasyster. Hon var jämt varm och låg bara i blöja men lillebror är kall om både fötter och händer och trivs bäst med både kläder och filtar. Att vara naken är det värsta Frank vet och decibelnivån maxas när det är dags för blöjbyte eller byte av kläder. Han är, precis som barnläkarna säger, otroligt stark i nacken och vill man inte parera en bebis som slänger med huvudet är ryggläge det enda försvarbara. Och frågan är om inte kläderna i storlek 56 redan är på ingång att klä hans kroppshydda. Jag tycker nämligen att storlek 50 börjar bli lite tight iallafall när det kommer till bodys.

Igår, 13 dagar gammal gjorde han sin AIK-premiär när det vankades Champions League-kval. Han sov sig igenom fullt jävla ös på läktaren, pyroteknik och tre måljubel. Blir det inte en riktig huligan av honom när han blir äldre har jag misslyckats som mor.

36 reaktioner till “FRANK – TVÅ VECKOR

 1. Tänk att han redan är 2 veckor gammal, så fort det går. Tänkt så olika barnen kan vara, Loui var och är fortfarande kall om fötterna. Så mycket lilla Frank har växt. Loui växte ur storlek 50 på 4 dagar 🙈😂

  Gilla

  1. Ja, det kan jag verkligen lova att det gör. Sen tror jag dock att min ångest är lite mer påtaglig den här gången eftersom att jag vet att det är sista lilla barnet vi vill ha. Sen är tiderna förbi liksom!

   Gilla

 2. Fina Frank!! Tänk att det kan bli sådan skillnad mellan syskon. Så skönt att han är en lugn bebis! Jag kan tänka mig att det händer mycket i utvecklingen nu.

  Gilla

 3. Åh vilken liten gosbebis! Finns det något sötare! Det är galet hur mycket det händer första tiden med dom små. Vilken otroligt söt body, vart är den ifrån? 🙂 ❤

  Gilla

 4. Men lilla killen då, alltså hur söt får man vara? Ja tänk vad tiden springer iväg, stora killen innan du hinner säga någonting annat. hoppas att du har haft en fin dag! Stor kram! ❤

  Gilla

  1. Ja men såklart! Det hade känts dumt att inte dela med sig när ni är så många som följt oss sedan plusset på stickan. Är så glad över att ni vill vara med på den här resan 🖤

   Gilla

 5. Det känns som att det var igår detta mirakel kom till världen, vart tar tiden vägen hjärtat? Det är ju lite fantastiskt ändå att han sov sig igenom matchen. Min syster var också där fick jag veta idag. Berättade a tt du var där med familjen. Vet inte alls hur vi kom in på just den matchen, kan ha varit för vi diskuterade min systers match som äger rum på lördag. Hoppas ni mår bra hjärtat. Puss o kram

  Gilla

  1. Tiden går alldeles alldeles för fort. Och med det sagt så lovar jag att det kommer gå fort till Charles ligger i dina armar efter en avklarad förlossning. Jag längtar så efter honom och se vad han blir för en. Åh, vad roligt – trots det tråkiga slutet. Puss och kram tillbaka till er 🖤

   Gilla

 6. Måste verkligen säga att han är så himla söt! Roligt ändå att han börjar höras lite än att han bara sover. Trots att man kanske blir lite döv 😉 Kan erkänna att jag tycker det ska bli mysigt att hålla honom :S ❤

  Gilla

 7. Oj jag är för feg, vågade inte ta med henne på sådant, men grymt då att han sov sig igenom, duktig kille. Samt du är duktig att dokumentera jag flöt med för mycket och vardagarna bara ramlade på, fast abvsolut jag skrev ner och så med

  Hemskt söt är han

  Gilla

  1. Jag har ju själv varit på den här läktaren sedan jag var nyfödd. Det är min vardag och jag känner mig som allra tryggast här. Antagligen därför jag inte ser några hinder med att ta med någon utav barnen.

   Ja, jag är nog väldigt mycket för att dokumentera saker och ting 🖤

   Gilla

 8. Grattis igen till söta underverket
  alltså finns det något sötare än nya bebisar o man kan titta på dem hur länge som helst deras små miner o rörelser åhhhh bebis snuff så gott
  va fin han e ❤❤

  Gilla

 9. Jag har varit ifrån bloggvärlden ett tag, så jag var tvungen att leta mig tillbaka en bit i din blogg för att få se din lille son😄 Så söt han är!!😍 Tänk vad tiden går fort egentligen. Det känns inte så längesen du väntade på att han skulle vilja komma ut!😄❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s