BUCKET LIST AUGUSTI

/ MOODBOARD & BUCKET LIST AUGUSTI /

Kan ni förstå att det redan är Augusti? Månaden där sommaren officiellt, iallafall i mitt huvud, slutar. Vart tog sommaren 2019 vägen egentligen? För vår del försvann den nog i all väntan och längtan efter lillebror. Men upplever ni andra att det har gått lika rasande fort som jag tycker? Vi börjar välkomna hösten lite i smyg här hemma och eftersom att det är min favoritårstid jublar jag. Augusti är en fin månad och redan imorgon fyller vår tjej tre år. Vår stora Lilla My. Men – nu till målen!

Ta en promenad om dagen
Jag fortsätter med målet jag la grunden för redan förra månaden. Att ta en promenad om dagen. Det gick helt galant innan Frank kom till världen, men efter har det gått lite sisådär med den punkten. Och det är ju helt förståeligt. Men nu behöver min kropp motion och rörelse för att återhämta sig och bli stark efter förlossningen. En timmes promenad om dagen har jag lovat mig själv att få in i det hysteriska vardagspusslet.

Välja hälsosamt
Jag har aldrig varit en person som frossat i godis, ätit pizza någon gång i veckan eller föredragit skräpmat. Under graviditeten med lågt blodsocker och ett ständigt illamående så fort jag inte ätit har jag dock halkat ur den hälsosamma livsstilen lite. Godis under kudden har varit anledningen till att jag inte spytt mig igenom hela nätter och det har blivit några drive thru för att jag inte ska spy ner hela vår Audi. Nu längtar jag bara efter stora sallader, hälsosamma val och vitaminer och mineraler.

Få Lilla My helt blöjfri, helt vällingfri och sluta med napp
Att ta de här fighterna mitt i helvetets värsta treårstrots låter kanske galet, men vi är på god väg! Innan sommarlovet är över och My börjar på ny avdelning på förskolan ska hon vara helt blöjfri, helt vällingfri och ha slutat med napp. Helt vällingfri är hon faktiskt sedan ett tag tillbaka, men än upplever vi nätter av tjat och skrik. Vi gjorde misstaget att ersätta vällingen med vatten och nu måste vi ta bort det nattetid också. Sedan någon vecka tillbaka är hon blöjfri dagtid med undantaget när hon ska bajsa. Då blir pottan och toaletten läskig och hon ber om att få en blöja. Förhoppningsvis ska vi komma över den sista tröskeln också. Napparna däremot är vår svåraste utmaning, men det ska nog gå!

Komma in i nya vardagsrutiner
Snart har två veckor av Fredriks semester passerat och det betyder att han bara har två veckor kvar. Den nittonde Augusti går han tillbaka till jobbet, den tjugonde Augusti är Lilla My tillbaka på förskolan femton timmar i veckan och då handlar allt om att komma in i de nya vardagsrutinerna. Trots att jag älskar semestertiderna så måste jag medge att jag faktiskt längtar lite till vår vardagslunk också.

13 reaktioner till “BUCKET LIST AUGUSTI

 1. Tiden har verkligen gått för fort. Känner igen mig. Sommaren skulle precis börja och sedan kom den tropiska värmen och vi fick ta skydd inomhus. Det är nog vi har gjort. Plus att man har arbetat igenom hela sommaren! ☺️

  Gilla

 2. Åh vi gjorde precis samma ”misstag” med sonen.
  Började ge honom vatten på natten när han vaknade för vi trodde då skulle han sluta vakna på natten för att dricka.
  Men han blev beroende av vattnet i stället och vaknade flera gånger för att dricka. Så det var krig att sluta med vattnet sen… haha…

  Hoppas det går smidigt för er!

  kram kram

  Gilla

  1. Haha, herregud! Jag krigade med vattnet inatt och håller på att bli tokig. Slutade med att jag la mig bredvid My och sov för det var ingen vits med att gå därifrån innan nästa vansinnesutbrott kom. Kram! 🖤

   Gilla

 3. Sommaren försvann innan man nästan hann och blinka! Haha vilket är väl ganska jobbigt för man ser verkligen att dagarna springer förbi! Hoppas denna månaden blir super bra för er ❤️

  Gilla

 4. Håller med om att det känns som att hösten är på ingång nu. Höst är min favorit årstid så det är rätt skönt även om det hade varit skönt med lite mer värme

  Gilla

  1. Vad fint att det är fler än jag som ÄLSKAR hösten! Känns som att alla bara förespråkar sommaren och blir lite deppiga nu när värmen ger sig av sakta men säkert 🖤

   Gilla

 5. Underbar moodboard! Vilka bra mål du har satt upp för augusti! Jag tycker också sommaren bara rasat förbi och har lite ångest över att börja jobba igen på måndag… Hejar på lilla My ♡

  Gilla

 6. Det där med blöjfri och vällingfri ska vi med börja med. Leon har blivit ”lat” (om man kan kalla de för de) under sommaren. Kommer bli en kamp alltså. Han trotsar varje gång han inte får som han vill.
  Ska också försöka bli mer hälsosam. Men åhhh är en sucker för chips.
  Godis kan jag klara mig utan men chips. åhå

  Gilla

  1. Men ja, och hej och hallå från trotset. Jag håller på att bli tokig här hemma också. Gråtit flera kvällar i rad efter My har somnat för att jag är helt slut på alla kamper, bråk och tjafs. Kram till oss 🖤

   Gilla

 7. En promis en ordentlig eller ett yoga pass varje dag ska jag försöka börja med snart när ledigheten är slut. Jag behöver bli bättre på mina sockerdagar igen men det blir när jag kör igång med hösten

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s