TILL HUVUDSTADEN

Som tvåbarnsmor får man anamma lugnet medan det infinner sig. Därför blev det ingen som helst uppdatering här inne igår. Efter festligheterna här i måndags var vi alla trötta och på grund av den svala temperaturen avstyrde vi stugbesöket hos min svärmor. Istället för att varva upp varvade vi ned och tog hand om varandra och jag passade till och med på att sova ihoprullad i fåtöljen en stund mitt på dagen igår.

Jag skrev svala temperaturer och nu känns det verkligen som att hösten har kommit till Västerås. Jag önskar att det var så på riktigt, men befarar att temperaturen kommer att hinna stiga några gånger till. Jag är ju en sådan där människa som föredrar tolv grader framför trettiosju. Har ni sett blommorna här över förresten? De budade mitt jobb ut till mig som en gratulation för att lillkillen äntligen kommit till världen. Fint tycker jag.

Vi är mer eller mindre mitt i vecka 31 och den här onsdagen ska vi på äventyr. Äventyr till huvudstaden. Vi åker efter lunch, landar hemma hos min mamma någon timme senare och ska bara installera oss innan vi åker ut till Solna och Nationalarenan för att se AIK ta sig an Maribor i Champions League-kvalet. Lilla My får stanna hemma med mormor men lillebror Frank får följa med.

2 reaktioner till “TILL HUVUDSTADEN

  1. Igår hade vi minsann också en riktig höstkänlsa i luften, grått, mulet och trist… jag hoppas att Stockholm bjussar på lite sol för er del i alla fall😘 Stor kram finaste du, och du? krama både My och Lilla Frank från mig❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s