VECKA 31

/MOODBOARD VECKA 31/

En och en halv vecka, så lång tid prioriterade vi lugnet framför fart, fläkt och fullt ös. En och en halv veckas mjukstart unnade vi oss själva efter att lillebror kommit och nu blickar vi ut över en vecka som kommer att bli hysterisk. Sex av sju dagar är fullbokade och jag vet inte riktigt hur vi har planerat om jag ska vara ärlig.

Veckan inleds som alltid med en måndag, och i kalendern står det både hembesök av BVC och grillkväll. För första gången sedan 48-timmarskontrollen på BB ska Frank mätas, vägas och undersökas och senare framåt kvällen har vi bjudit hit två gemensamma vänner och deras son på grillkväll. Och ungefär lika fullspäckad blir resten av veckan också. Imorgon ska vi åka ut till min svärmors sommarstuga utanför Västerås och spendera dagen där och på onsdag bär det av till Stockholm och AIK’s Champions League Kval.

På torsdag och fredag kommer jag ha mina första dagar själv som tvåbarnsmor för då åker Fredrik iväg och jobbar men till helgen är vi lediga tillsammans igen. Och då vankas både öppen isträning för hans hockeylag och en grillfest hemma hos vänner här i Västerås. Den går av stapeln varje år och när Lilla My var där första gången var hon bara tio dagar gammal. Frank kommer hinna bli sexton dagar men det inte fy skam det heller!

Söndagen är den enda dagen den här veckan som hittills är fri att planera, men det kan ju hinna ändras innan dagen är nådd.

22 reaktioner till “VECKA 31

 1. Låter som en händelserik vecka. Låter så mysigt med grillning med vänner och besöka svärmodern i hennes sommarstuga! ☺️ Tyckte dessa besöken hos BVC var mysiga med vår son. Nu har han sitt sista besök hos dem i augusti! Hoppas ni får en toppen dag och vecka framöver 🌷

  Gilla

 2. Din energi Moa, den är ta med tusan beundransvärd. Jag skickar en dos lugn och ro som du kan använda när du behöver lite extra andrum🙏🏻💜 Megastor kram till er allihop vännen💜

  Gilla

 3. Känner igen det. Vissa dagar är man i fullgång och andra, not so much!
  Men för jesunamn, glöm inte att andas och lyssna på din kropp! Säger den till dig att sakta ner så gör du det! Du har bara en kropp, så lyssna på den. Kramis

  Gilla

  1. Du är SÅ FIN som påminner mig om det här med andning och avkoppling. För det är verkligen inte min starkaste gren måste jag erkänna. Ska ha din uppmaning i bakhuvudet. Tack fina du 🖤

   Gillad av 1 person

 4. Jag vill också se AIK lira.. Flera år sen ja såg dem ju o sist va de en hockey match mot Mora 😂 Låter som en full vecka hjärtat men ni kommer ha det så bra så

  Gilla

 5. Så härligt att ni hade några dagar av lugn och ro. Allt som ni har planerat framöver låter ju hur bra och roligt som helst. Grillkvällar är ju så gott och roligt. Hoppas att det går bra när bvc kommer, jag tyckte att du var jobbigt och ha hem dom 🙈 tack för din fina kommentar i går 💕💕

  Gilla

  1. Jag skulle ljuga om jag sa att jag tyckte det var jättebekvämt, är ingen som egentligen gillar att ha främlingar hemma. Speciellt inte med uppdraget att analysera ens boendesituation även om man vet att den är felfri. Tack själv! Stor kram 💕

   Gilla

 6. Vilken härlig dag ändå förstår att fläcken står i full gång! Så äckligt varmt är det! Tycker inte om denna värmen allas!

  Hoppas BVC besöket gick bra och åh gott med kött 😍

  Gilla

 7. Låter som en bra vecka och att ni tar det lugnt men ändå går tillbaka till rutiner igen. Hoppas det går bra att vara själv, men det tror jag ❤ förresten har skickat en vänförfrågan på facebook 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s