UNDER ETT PARASOLL I SKUGGAN

Lilla My och Fredrik levde loppan i både vattenbrynet och på djupt vatten, Frank sov sig igenom hela vistelsen under ett parasoll i skuggan och jag passade på att läsa flera kapitel i boken jag läser just nu. Efter tre timmar på stranden i förmiddags tyckte My att det räckte och ville åka hem och familjen följde glatt hennes exempel. Att komma ut innan den värsta värmen slår till kommer nog att vara vår livlina om det fortsätter vara såhär varmt resten av sommaren.

Hela familjen har checkat ut för en vilostund och här sitter jag och inser att bloggen kommit alldeles för mycket i skymundan den här veckan. Det gör mig både glad och ledsen. Glad för att det är ett bevis på att jag faktiskt tagit tillvara på tiden tillsammans med familjen den här första semesterveckan av fyra och ledsen för att jag älskar att dokumentera och skriva. Resten av söndagen tänkte jag svara ikapp kommentarer, mejl och samarbeten och sen väntar eventuellt ett besök av en vän innan vi tar kväll och rundar av.

10 reaktioner till “UNDER ETT PARASOLL I SKUGGAN

 1. Så skönt att ni kom ut och bada innan den värsta värmen kommer. I skuggan är det skönt när man inte kan ligga i vattnet hela tiden. Så skönt att ta till vara på stunderna och låta bloggen komma i andra hand. Så har det blivit för mig med den här veckan 🙂

  Gilla

 2. Tid med familjen är viktigare än en blogg. Vi missar mycket av det här med att umgås med nära och vänner pga vårt ”internetande”. Härligt att ha en strand att kunna koppla av på. Här i Stockholm finns ju mängder, men vad jag än väljer så är det en bra bit att åka kommunalt och det orkar jag inte i sommarvärmen, tyvärr. Vore helt underbart att ha nära till nån fin strand.
  Tyvärr så ska nog vädret slå om till dåligt nu…

  Gilla

 3. Så varmt det är men härligt att my fick bada i havet i några timmar och du får chans att läsa lite. Man blir helt utslagen av värmen, vad är det för bok du läser? 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s