DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN

Det är söndag, på köksbänken här intill mig står tre matlådor med nygjord pastasallad, i väskan jag precis packat finns badkläder till två utav familjens medlemmar och kepsar och solhattar till oss alla fyra. Solglasögon, frukt, sandleksaker, iskallt vatten och allt som man behöver när man planerar för några timmar i solen. Jag säger som Tomas Ledin – det blir en dag på stranden. Iallafall en förmiddag eller så många timmar som lillebror och mamman i familjen står ut i skuggan medan My och pappa badar. Jag är ändå så tacksam över att vi inte delar på oss utan faktiskt gör saker och ting tillsammans. Många hade nog valt att stanna hemma med en nyfödd bebis när det vankas sandstrand, men vi har nog alltid varit en familj som ser till att få det att fungera iallafall. Det har jag alltid sett som vår största styrka.

8 reaktioner till “DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s