EN GÅVA ATT SE FRAM EMOT

Det är fredag, pappan i hushållet har fått sovmorgon och jag har några vakentimmar i ryggsäcken redan. Första gången jag klev upp imorse låg hela familjen och sov och jag fick några minuter för mig själv i köket. Drack en kopp te, kokade nytt vatten till Franks ersättning och plockade iordning lite av gårdagens stök. Efter det vaknade Lilla My och då gick jag in och hämtade ut en sovande lillebror också så att Fredrik fick sova ostört. Nu har vi levt loppan här några timmar och hunnit med både dubbla frukostar, duplobygge, massa ritande och lek med leran som My fick av sin faster igår när hon var här och hälsade på. ”Världens bästa storasyster” stod det på hennes paket och jag ville nästan fälla en glädjetår.

Även jag fick en present och nu längtar jag några veckor fram till efterkontrollen är gjord, jag har fått grönt ljus för att bada och kan tappa upp jacuzzin här hemma. Jag kommer må som en drottning när jag får sjunka ner i vårdande badolja eller i badsalt med rent magnesium. Magnesium är känt för att få musklerna att slappna av och det kan jag nog behöva efter inkörsperioden som tvåbarnsmor. Hur fint är det inte att min svägerska dessutom ägnar mig en tanke?

Vad den här fredagen tar vägen har jag ingen aning om. Det är redan stekhett utanför fönstret så blir vi kvar på hemmaplan blir det nog några dopp i poolen och kanske en sväng till lekparken. Jag är dock lite sugen på att trotsa värmen och åka iväg till något inomhuscentrum istället.

33 reaktioner till “EN GÅVA ATT SE FRAM EMOT

 1. Så fina presenter som ni båda fick. Kan tänka mig att fu är sugen på ett bad nu i värmen och få några minuters tid för dig själv i jacuzzin. Jag funderar också på att åka iväg till ett köpcentrum, där är det svalt. Lättare sagt så funderar jag på att åka till dollarstore.

  Gilla

  1. Ja, det var så himla mycket fint. Blev så rörd! Ja men verkligen – nu är det bara att invänta efterkontrollen som är några veckor bort sen ska det badas för fullt! 🖤

   Gilla

 2. Fin present!
  Det är verkligen super varmt ute vilket är jobbigt! Hoppas dagarna går fort haha, eller det svalnar ner lite iallfall. Det äe för varmt idag! Hoppas ni får en mysig dag

  Gilla

 3. Alltså det här med presenter är ju så himla fint. Att få en gåva fast man inte fyller år eller så gör kig tårögd. Just rituals har jag hört mkt bra om, min syster använder vara deras produkter och hon är så otroligt nöjd. ❤️ Men du älskade vän.. När du får hoppa i den där magiska jacuzzin.. Nut lite extra då och rå om dig själv ❤️

  Gilla

  1. Ja, gåvor helt plötsligt och spontant är det finaste som finns. När någon tänkt på en ”bara för att” och inte för att de måste eller kollar på något datum i almanackan. Kram älskade 🖤

   Gilla

 4. Vilka fina presenter och vad snällt av svägerskan att tänka på dig. Magnesium gör underverk för trötta muskler och även förstoppning. Påminner om att jag måste köpa mina magnesiumkapslar. De är slut där hemma.

  Gilla

  1. Åh, jag borde också fylla upp mitt vitaminskåp här hemma nu när jag äntligen får äta det utan restriktioner igen. Det och MSM blir nästa beställning på!

   Gilla

  1. Ja, vi morsor borde ju egentligen prisas och belönas mer än det lilla livet som kommer ut. Det är ju vi som har gjort allt jobb i 40 veckor om inte mer medan de små rackarna bara legat och haft det skönt i magen! 🖤

   Gilla

 5. Men så fint! Jag älskar rituals produkter och har använt dom sedan innan dom kom till Sverige😍 hoppas ni fick en mysig dag trots denna extrema värme!❤️

  Gilla

 6. Åhh jag älskar rituals produkter, dom är ju underbara! Förstår att du längtar efter att få sjunka ner i det där, det lät ju magiskt ♡

  Gilla

 7. Så fina presenter vännen, de förtjänar du verkligen så mycket 🤗 Rituals produkter är ju för övrigt så himla bra! Perfekt med magnesium också, hade ingen aning om att de fanns men de ska jag absolut ta och köpa 😍 Önskar dig en riktigt fin helg! Kramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s