TORSDAGSFAVORITEN – DET FINASTE NÅGON KAN FÅ

Det är torsdag och jag tänkte att jag skulle inleda den här dagen med en rykande färsk torsdagsfavorit. Den landade i min brevlåda igår, och trots att jag vetat om den i några dagar satte jag mig vid köksbordet och grät en skvätt när jag fått ut den ur kuvertet. Hjärnan och konstnären bakom den lilla tavlan som jag nu älskar mer än livet heter Maria. Våra vägar korsades på Twitter för något år sedan och jag skulle beskriva henne som den mest godhjärtade personen som existerar. Ni vet den där människan som då och då skickar peppande sms bara för att, och som hejar på en de dagarna då man kanske inte ens är värd en hejarklack. Som fortsätter titta upp som gubben i lådan med kärlek trots att man inte orkat besvara de senaste fem smsen.

Hon, liksom många andra, har snappat upp att det här med elefanter verkligen är min grej. Och den här gången har hon verkligen överträffat sig själv. Storasyster och Lillebror. My och Frank. Mina elefanter.

11 reaktioner till “TORSDAGSFAVORITEN – DET FINASTE NÅGON KAN FÅ

  1. Så himla fint och vilken fin person det verkar vara! Såna finns det tyvärr alldeles för få av! Förstår du blev otroligt glad av detta ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s