HEMMAGJORT PÅ RIKTIGT

Vet ni vilken tid i livet som folk vill besöka en som allra mest? Just precis, när man fått barn. Barnens farmor och hennes Ippe var först ut redan i samma svep som vi kom hem från BB i fredags, den stolta storasystern var nämligen i deras stuga under tiden förlossningen var igång. I måndags kom min mamma på ett tåg från Stockholm och stannade ett dygn och idag var det dags för Fredriks pappa att komma och hälsa på den lilla killen som gjort honom till farfar för andra gången.

Efter en dag full med lekplatshäng, bad i poolen här i trädgården och lapande i solen tittade han in och jag bjöd på hemgjord jordgubbs- och rabarberpaj. Huvudingredienserna plockade jag här hemma i trädgården och om inte den här pajen räknas som hemmagjort på riktigt, vet jag inte vad som gör det. Jordgubbslandet sjunger nog på sista versen för i år och det var skönt att få bryta av lite rabarber från den enorma plantan som hänger hej vilt.

Båda barnen sover som stenar, Lilla My nedbäddad i sin säng och Frank här i sitt babynest bredvid oss i soffan. Jag har aldrig varit med om maken till lugn unge, och tänkte faktiskt att jag ska passa på att berätta lite mer om det som definierar honom för tillfället imorgon när han blir hela en vecka gammal. Om en liten stund ska vi se hur AIK tar sig an Champions League-kvalet och sen tänkte jag krypa till kojs.

12 reaktioner till “HEMMAGJORT PÅ RIKTIGT

  1. Så himla kul att du är tillbaka här, du har varit saknad vännen! Glad att höra att allt gått så bra med lilla Frank❤️ Förstår att de blir mycket besök & så lyxigt för dom att få så god hemmabakad paj också 🤗 Kramar

    Gilla

  2. Så himla mysigt med bebismys ju. När vi kom hem från BB med vår så komma alla samtidigt nästan… 😂 Så gott med hemmagjord paj 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s