VECKA 30

/MOODBOARD VECKA 30/

I onsdags försvann den kontinuerliga uppdateringen här på bloggen, i lördags tittade jag in för att berätta att lillebror Frank äntligen kommit till världen och nu tänkte jag att det är dags att sparka igång den här internetdagboken igen. Min första hela vecka som tvåbarnsmor ligger framför mig och trots att jag såklart ska backa bandet och berätta om allt vi varit med om sedan jag skrev sist så tänkte jag att vi först ska blicka framåt. En måndag utan en moodboard känns liksom inte på riktigt.

Han är här, familjens fjärde människa, det som gör oss komplett. I eftermiddag har det gått fyra dygn sedan han kom och vi har inga storslagna planer för de kommande dagarna. Att komma hem med en ny människa är stort nog, och efter några dagar borta från storasyster My handlar det mesta om att landa som familj och göra det som faller oss in. Ta en timme i taget.

Men lite planer har vi allt! Först och främst blir det här med mat så mycket roligare nu efter tio månader med strikta uppmaningar om vad man inte får och inte borde stoppa i sig. Ni kan tro att entrecote står högt upp på matlistan, att jag redan hunnit frossa i brieost och salami och att jag längtar efter att få knäcka den där surölen. Kyl, frys och skafferi ska fyllas upp igen.

Och så ska bilen få sig en dos med kärlek. Jag skäms nästan när jag ser hur skitig den är invändigt och nu i veckan ska jag gå loss med både vattenslang, dammsugare och rengöringsmedel. My’s bilbarnstol ska bytas ut och flyttas till framsätet (!) och ny plats görs till mig och lillebror i bak. Det känns som världens grej ändå, att vi numer är fyra som ska få plats i vår Audi.

Imorgon kommer min mamma på ett tåg från Stockholm för att träffa sitt nya barnbarn och det är nog det jag ser mest fram emot den här veckan. Jag kommer ihåg hur känslosamt allt var när hon träffade My för första gången. Det är något alldeles speciellt med det där absolut första mötet mellan mor- och farföräldrar och barnbarn.

4 reaktioner till “VECKA 30

  1. Alltså… Har inga ord ens. Längtar efter varje nytt inlägg du kommer göra här och är så spänd på att få lära känna Frank så här på distans. Underbara ni ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s