VECKA 29

/ MOODBOARD VECKA 29 /

Redan förra veckan var det svårt att på förhand planera dagarna, lillebror kunde ju dyka upp vilken dag som helst. Han är fortfarande kvar i magen och nu när vi till och med passerat beräknat födelsedatum är chansen ännu större att förlossningsförloppet sätter igång från ingenstans. Så, vad planerar man när man när som helst kan behöva avbryta för förlossning? Inte så mycket, men lite av varje ändå.

Lilla My’s första sommarlovsvecka klarade vi av förra veckan och det blev en hel del lek och bus i lekparken, upplopp i trädgården och poolbadande. Den här veckan kommer nog att fortsätta i samma stuk. Väderprognosen visar regn och låga temperaturer i början på veckan men det går ju inte att förlita sig på, det vet vi till hundra procent med tanke på dagarna som passerat. I skrivandets stund regnar det iallafall och fortsätter det så får vi leka i trädgården i stövlar eller måla med målarfärg inne. Kanske spendera några timmar i köket och baka en eller flera kakor. Hon älskar ju att hjälpa till med matlagning och bakning. Att blanda diverse saker är det bästa hon vet.

Annars handlar nog det mesta om att ladda batterierna. Försöka sova när tillfällen ges, äta näringsrik mat så att kroppen har något att ta av nu på sluttampen och se till att plöja några böcker nu när jag fortfarande har tillfället. Hur mycket tid det kommer finnas för en bra bok på kvällskvisten framöver är ju omöjligt att säga.

Framförallt så måste jag försöka anamma veckans citat. Trust the timing of your life. Lillebror kommer när han är redo och det är dumt att stressa upp sig över att han inte är här än.

22 reaktioner till “VECKA 29

 1. Otroligt fina bilder!
  Hoppas veckan blir lika som förra! Tråkigt med det kanske ska vara regn! Hoppad det blir en super bravecka denna vecka också så ni kan göra massa roligt på sommarlovet 🥰❤️

  Gilla

 2. Så fina bilder som ni tog förra veckan 🙂 Jag tror fortfarande att lillebror kommer på onsdag 😇 Hoppas att ni vågar er iväg på en utflykt som inte är allt för långt bort 🙂 Jag önskar er all lycka till när det är dags ❤️❤️

  Gilla

 3. Så rätt att inte stressa upp sig. Han kommer när det är dags 😀 Passa på att vara mycket med er äldsta innan lillebror kommer. Gör saker hon vill göra men kanske nära hemmet då, i fall lillebror kommer.
  Kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s