ÖSREGN OCH SPRÄTT IVÄG

”Och nu så vill jag sjunga att sommaren är skön” springer Lilla My tre år runt och skränar trots att det har ösregnat utanför fönstret hela dagen. Till och med åskan och blixtarna har varit på besök och det har inte varit tal om att försöka få till någon utevistelse. Istället har vi storstädat hemmets alla vrår och till och med orkat oss på en rensning i garderoben i hallen. Över 20 000 steg har min aktivitetsklocka noterat så ni kan ju tänka er hur mycket fram och tillbaka jag har sprungit sedan jag vaknade imorse.

Nu är det ordning och reda igen, förutom på blomsterfronten där jag måste plantera lite. För till min stora förtjusning träffade jag min blomtant på loppmarknaden igår och fick med mig två sticklingar med blomman Sprätt-Iväg. Jag har två från henne sedan tidigare som vuxit sig fina och stora här hemma och under tiden har Fredrik kommit underfund med att det är en utav hans favoritblommor trots att hans pappa bara påstår att det är ogräs. I övrigt så fick vi inte med oss så mycket spännande hem, förutom lego till Fredrik och ett klistermärkesark till Lilla My. Men jag är galet nöjd med bara två små sticklingar också.

8 reaktioner till “ÖSREGN OCH SPRÄTT IVÄG

 1. Men gud vad gulligt, smälter lite här, så söt med lite livemusik! ❤ Du rör på dig kan man väl säga 20:000steg! OMG! Men så skönt med ordning och reda. Älskar bilderna vännen! Så fina!
  Ha en underbar dag och vecka nu! Stor kram! ❤

  Gilla

  1. Hahah, ja! Hon är riktigt musikalisk vår My. Blir faktiskt chockad själv över hur mycket man kan knata och knata och knata. Ha världens bästa vecka underbara Anna, tusen kramar 🖤

   Gilla

 2. Åh blommor är ju verkligen livet, så himla fina växter! Haha underbar unge, låter lite som mig. Jag satt också och sjöng på precis den idag när det ösregnade utanför fönstret. Sommarfeelingen var på topp 😉 ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s