NOLL DAGAR KVAR

Det känns som att det var längesedan jag ställde till med en ordentlig helgfrukost här hemma. Ni vet, pannkakor, nybakt bröd, frukttallrikar, smoothies, pålägg högt och lågt och juice i alla dess former. Anledningen till det är ganska enkel dock, Fredrik har jobbat de flesta helgerna den senaste tiden och när han väl varit ledig har det varit högtider och traditioner som stått i vägen. Igår var vi lediga tillsammans och trots att jag gjorde smoothies, kokade kaffe och bredde mackor åt vi frukosten på varsitt håll. Jag sittandes vid köksbordet djupt nedsjunken i mina egna tankar och övriga familjen framför tv:n i vardagsrummet. Idag däremot, var det ingen som kunde ducka för den pannkaksfrukosten jag slog ihop. Och vi fick en fin stund tillsammans att starta dagen på. Min mamma och pappa värnade aldrig om gemensamma frukostar när jag växte upp och det är något jag verkligen känner att jag måste ta ikapp nu i vuxen ålder.

Det är söndag, almanackan visar 14 Juli och idag har vi noll dagar kvar till beräknat födelsedatum. 40 hela graviditetsveckor har gått, men jag tror inte på långa vägar att det blir någon bebis idag. Istället har vi planerat in att fara iväg på loppis här i Västerås. Min svärfar har ett eget bord och trots att jag inte tänkte fynda någon mässing hos honom hoppas jag på fynd hos någon annan. Senast familjen var på loppis kom jag ju hem med den älskade jordgloben jag visat upp några gånger. Tänk att kunna hitta något sådant fint igen.

33 reaktioner till “NOLL DAGAR KVAR

 1. Åh jag hade minsann gärna njutit av en lyxfrulle med dig Moa (vi ser till att lösa det en dag va?)
  Pannkisarna ser för övrigt gudomligt smarriga ut, lite jordgubbssylt på och sedan är vi i hamn; MUMS!

  Tänkte faktiskt nyss att det borde vara galet nära BF nu, och titta vad rätt jag hade! Jag håller tummarna för att han inom det närmsta i alla fall gör en liten ansats till att kika ut (även om han verkar trivas himla bra där inne i bubblan!)
  Stor kram vännen ❤

  Gilla

  1. SÅKLART VI LÖSER DET EN DAG! Om inte du har vägarna förbi Västerås så packar jag in familjen kaos och beordrar sambon att köra mig till dig, det lovar jag!

   Ja, men hallå! Du har så galet bra koll! Och det är så fint av dig. När som helst kan det hända säger de ju, men jag börjar bli lite uppgiven. Stor kram 🖤

   Gilla

 2. Här är jag tvärtom haha, vi åt alltid frukost ihop och det var urjobbigt med olika morgon humörer. Så nu äter alla sina frukostar som de vill ❤ Familjen med det dåliga morgonhumöret typ 😂😂

  Gilla

 3. Men wow, kan jag flytta in hos er? 😍 Satan i gatan så gott det låter. Mysig start på dagen. Loppis är för himla kul, hoppas dock bebis kommer snart 😉

  Gilla

 4. Åh vilken frukost ! sååå gott ju! Älskar mellon!
  Meeen nu får bebis komma!!
  Spring i trappor. Dansa haha ❤

  Hoppas bebisen tittar ut snart 😍❤️

  Gilla

 5. Åh så god frukosten ser ut. Helgfrukostar är så mysiga – när man inte behöver gå iväg snabbt efteråt Hoppas bebis kommer snart då.

  Gilla

 6. Det är så skumt, i morse så tänkte jag idag får nog Moa sin bebis. Jag vet inte vad det är men blev förvånad att du uppdaterat din blogg. Kanske det sätter igång idag eller något, jag brukar kunna ”känna” på mig när det är nära på något vis. Som grannarna som bodde här förut, träffade dem på Willys och så sa jag ”imorgon är din bebis här”. Hon tittade skeptiskt på mig, och dagen efter födde hon.

  Samma med vänner, bekanta jag brukar känna på mig. Säger inte att jag har rätt, men jag har en känsla :).

  Gilla

  1. Men ja ja ja ja ja! Vi har två vänner här hemma som också ALLTID brukar ha rätt när de gissar och båda har gissat på att det sker imorgon. Så jag hoppas verkligen att de, och DU har rätt! Så fint ändå att du tänker på mig, finaste du 🖤

   Gilla

 7. Gud så gott med pannkakor till frukost!
  Det är väldigt sällan jag orkar steka pankisar så tidigt.. haha!

  Så spännande snart är bebis här… jag tror han kommer på tisdag!!

  Kram kram

  Gilla

 8. Mys frukostar funkade när barnen var små nu med stora är det svårt att samla familjen vid frukost. tidens gång kanske. Vad vet jag. Nu är middagarna det man försöker samlas kring. Dagen D hoppas att han bestämmer sig för att komma snart.

  Gilla

 9. Jag gör lika ibland. Jag jobbar fm och sambon helg skift så vi får aldrig en morgon frukost tsm med barnen så när de är röd dag tex passar jag på med en ordentlig frukost:)

  Gilla

  1. Vad fint att ni ändå har de röda dagarna ihop! Jag brukar oftast jobba när det är röda dagar så tar tillvara på det till max nu när jag är sjukskriven och sen blir mammaledig 🖤

   Gilla

 10. Men alltså jag dör för pannkakorna.. Jag vet inte riktigt om jag vågar äta just det nu när vi försöker reglera blodsockret med endast insulin och inte medecin 🙂

  Nu dagdrömmer jag om att du och jag sitter och äter frukost /fikar och har det ut mysigt tillsammans. ❤️

  Gilla

 11. Men heja vilken härlig frukost!! Att man inte bor närmare så man kunde få äta med dig.
  Hoppas du och resten av familjen mår bra och att du snart ska få bli tvåbarnsmamma ❤️💛

  Gilla

 12. Men åhh gud vad gott! Äter inte frukost här inte men får ta o börja med de och börja dagen me dlugn o ro och massa gott!

  Gud så nära! Snart kommer lillen ju!

  Gilla

 13. Vilken härlig frukost ni alla fick! En riktig hotell frukost hemma. Så mysigt att gå på loppis jag tycker verkligen det är så härligt. Vi kanske kan göra det när lillen är ute? 🙂 ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s