GENOM ETT REGNIGT VÄSTERÅS

”De är fortfarande gröna, mamma” ja alltså, tomaterna i vårt tomatland. Det var iallafall vad Lilla My konstaterade imorse när hon återigen fick dra på sig stövlar och regnjacka för att kunna göra entré i trädgården. Vi fick sol på eftermiddagen i torsdags, och hann med ett dopp i poolen men efter det har det bara varit regnigt och grått igen. Igår lyckades vi med två promenader i ösregn och dagens väder ser inte heller mycket ut för världen. Fredrik skyltade för att det till och med kunde dra in ett åskoväder lite senare.

Klockan är strax efter halv elva och nu kan man inte skriva godmorgon längre, men ni ska inte inbilla er att vi tog sovmorgon bara för att den här uppdateringen kommer lite senare. Strax innan sju var jag och My uppe och hoppade och Fredrik kom släntrandes någon halvtimme senare. Då mixade jag smoothie till hela familjen, kokade kaffe och gjorde mackor och nu är det bara jag och djuren som är hemma. Fredrik och My tog en sväng till återbruket för att slänga skräp och sedan ska de uträtta några ärenden på stan. Jag ska bara njuta av någon timmes tystnad och försöka komma ikapp med kommentarssvar här inne.

18 reaktioner till “GENOM ETT REGNIGT VÄSTERÅS

 1. Usch för vädret just nu, det är samma här. Mestadels regn. Saknar solen men vi fick väl sommar nog förra året för tio somrar framöver.
  Låter skönt att bara sitta och njuta av tystnaden tycker jag.

  Gilla

 2. Jag tycker det tar sån tid med tomaterna i år … vi har precis fått ett par blommor på våra växter.. men gurkorna växer så det knakar… tidigare år har vi haft fullt av gröna och t.o.m röda tomater redan =)

  Gilla

  1. Har hört flera som har ett knepigt tomatår men som har blommor som är helt gigantiska. Så det har nog med klimatet att göra. Förra året var det ju så mycket sol att allt mognade tidigt! 🖤

   Gilla

 3. Hoppas tomterna får någon färg snart!! Tårkigt utan färg haha!
  Här har det varit piss väder hela natten/dagen! Suger verkligen!

  Älskar dom kläder så snygga!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s