FRÅN EN GRÖN OAS

I förmiddags sa vi hej från ett regnigt Västerås, och nu säger jag hej från den gröna oasen i trädgården där jag spenderat de senaste fyra timmarna. Molnen blåste förbi, regnet gav sig av och fram kom så mycket sol och värme att vi var tvungna att byta om till badkläder. Vädret är inte att lita på den här sommaren, det har vi fått bekräftat ännu en gång. Men det gör mig ingenting, iallafall inte när molnen blåser åt rätt håll.

I förmiddags när My och Fredrik var iväg på äventyr passade jag på att sova en timme, och även My fick sig en lur mitt på dagen trots att vi egentligen tagit bort den vilostunden. Hon slocknade i soffan och jag och Fredrik tog tillfället i akt att få lite egentid och slog oss ner i varsin solstol i trädgården. Jag passade på att smita bort till vår gröna vägg i ena hörnet av trädgården också och bläddra lite i en inredningstidning medan jag smuttade på en kopp te. När My vaknade blev det bad för hela slanten och alldeles strax ska vi byta solen mot neddragna persienner och både fotboll och trav på tv-apparaterna. Det här artade sig till en lördag helt i min smak.

28 reaktioner till “FRÅN EN GRÖN OAS

 1. Åh det låter verkligen helt underbart! Vilket ställe du har! Så mysigt, säg till när kaffet är klart så kommer jag! hihi! Stor kram! ❤

  Gilla

 2. Men åh så grönt och mysigt ni har det! Verkligen en riktig oas!😃 Det var ju en himla tur att det klarnade upp och blev härligt väder! Det lät superskönt att ligga och bläddra i inredningstidningen och smutta på en kopp te😄

  Gilla

 3. åh så underbart det låter med en dag med massa mys i trädgården ❤️ och alltså wow för er trädgård jösses så mysig och fin den är förstår ni gärna vill tilbringa mycket tid där ❤️

  Gilla

 4. Vad fint och mysigt ni har de! Vad glad jag blir att du faktiskt lyssnade på din kropp och sov en timme.Har varit hemma och myst hela dagen.så skönt med en sån dag med!:D

  Gilla

 5. Det låter verkligen helt fantastiskt! Egentid i trädgården medan dottern sover. Så härligt! Jag skulle också vilja ha en klätterväxt. Det blir ju så fint när den börjar bli riktigt stor.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s