NÄR HAN ÅTERIGEN ÖVERRASKAR

Jag tror att det var på min allra första morsdag jag fick mina två första Strongerplagg av Fredrik. Tre år senare har det blivit hans favoritpresenter till mig och uppemot tjugo tights, bhar, shorts och toppar från diverse olika kollektioner trängs nu i en låda i min garderob. Om huset skulle börja brinna är det den klädeslådan jag skulle tömma först och igår överraskade han mig med ännu ett par tights från den senaste kollektionen Jungle Fusion. Paketet bara låg där på köksbordet när jag och Lilla My kom hem från lekparken efter en tuff dag med treårstrots. När jag frågade honom varför berättade han att han hade haft de gömda i bilen ett tag, för att kunna plocka fram när jag hade en dålig dag. Hur fint är inte det? Och hur galet är det inte att han, helt ensam, köpt så många?

Med två dagar kvar till beräknat födelsedatum med lillebror börjar kroppen nå matchvikt. Och precis som under graviditeten med My har jag ökat hela 30 kilo. Mina vanliga kläder i x-small sa jag hejdå till för längesedan, och ni kan inte ana hur mycket jag längtar efter att få tillbaka min kropp. Och det är okej, överallt verkar det vara en sådan tabu att inte tycka om att vara gravid, men det är min sanning. Och trots att jag iallafall kunde få på mig de här tightsen över vader och lår för att ta en bra bild på mönstret så drömmer jag om den dagen då de sitter som en smäck på den här kroppen.

41 reaktioner till “NÄR HAN ÅTERIGEN ÖVERRASKAR

 1. Men alltså åh så himla fint!! Såna gester i vardagen är verkligen så oerhört fina och värdefulla❤️ Sen är ju Strongers tights såå himla snygga, verkligen älskar modellen du fick 😍 Önskar dig en superhärlig helg nu fina Moa 🤗🌸

  Gilla

 2. åh vilken gubbe du har!!! Älskar strongers tights även om jag nog inte äger några från dom! Ska börja träna i augusti så då får jag köpa mitt ett par! 😀

  Gilla

 3. Helt klart är det värt det och man går ner det snabbt i alla fall det meta. Jag var övertygad att jag med skulle gå upp i vikt för min mamma och syster gick upp runt 16-20kg. Men jag gick ner under graviditeten och gick bara sammanlagt upp 9 kg, och för min del vart det jobbigt istället just för värden och så kan ju bli fel då-

  Gilla

  1. Ja, det förstår jag. Jag förstår inte riktigt hur jag kunde gå upp så mycket med My eftersom att jag inte fick i mig någonting ätbart alls och bara låg inne med dropp. 🖤

   Gilla

 4. De där är så fina. Dottern som är galen i träningstight (hon är gymnast) köpte några liknande som kom i fredags. Jag älskar att gå omkring i träningstights hemma. Så skönt och ändå inte för slafsigt när barnens vänner kommer hit.

  Gilla

  1. Åh, vad roligt med en gymnast! Jag körde med Solflickorna när jag var yngre men satsade på boxningen och handbollen senare. Jag bär träningstights typ jämt eftersom att det hör till min arbetsoutfit också. Saknar det så mycket nu under graviditeten 🖤

   Gilla

 5. Jag ligger här i sängen med det bredaste leendet du kan tänka dig. Vilken fantastiskt underbar jäkla sambo du har rent ut sagt. ❤️ Detta är du verkligen värd min älskade kämpe😘

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s