JORDGUBBSFROSSERI

Det är en himla massa jordgubbar på den här bloggen för tillfället, men ni får helt enkelt hålla till godo ett tag till. Vi är redan inne i mitten på Juli och sommaren blåser förbi med en rasande fart. Tänka sig att det snart är höst igen och att man får vänta nästan ett helt år på ny skörd. Just nu finns det enormt mycket röda gubbar att plocka i vårt land och det är knappt så att vi hinner med att äta. Igår på förmiddagen fick några bli tillbehör till glass när svärmor var över på fika, på eftermiddagen gjorde jag och My varsin smoothie och nu här på morgonen blandar vi de med mjölk och müsli.

Efter att ha använt de sista krafterna till blogginlägget igår åt jag faktiskt bara middag innan jag kröp ner under täcket i sovrummet. Jag var rent ut sagt trött och less på allt, och den känslan hänger sig kvar lite idag, men jag hoppas att det får en mirakulös vändning. Jag sitter och funderar på om jag och My ska ta en vända på stan för att uträtta några ärenden och sedan har vi blivit hembjudna på fika hos en utav My’s förskolekompisar i eftermiddag. Så kul!

25 reaktioner till “JORDGUBBSFROSSERI

 1. Jordgubbar är det bästa som finns nu på sommaren och man kan verkligen äta hur mycket som helst.

  Låter som att du har en riktigt fin dag framför dig. Stor kram vännen! ❤️

  Gilla

 2. Haha det gör ingenting för mig för jag älskar jordgubbar eller jag kan ju erkänna att det är lite jobbigt att bli frestad så ofta men jag förlåter dig hihi 😉 Underbara bilder du delar med dig av! ❤

  Gilla

 3. Vad roligt att ni har så många jordgubbar, du kan ju alltid frysa in lite jordgubbar och göra jordgubbspaj. Visst går det fort och de känns lite tråkigt att hösten snart är här igen

  Gilla

 4. Här finns det en till som frossar i jordgubbar dagarna långa på sommaren. Men vad fasiken de finns ju bara så kort tid på året så visst måste jag mumsa tills det sprutar ur öronen på mig.

  Gilla

 5. Jordgubbar blir de aldrig för mycket av, så lyxigt att ha egna att plocka 😍 Riktig sommarkänsla❤️ Har ätit alldeles för lite jordgubbar i år då de inte ens finns att köpa här i centrum haha men blev akut sugen nu 😅 Önskar dig en superfin helg Fina Moa💗

  Gilla

 6. Jag hoppas att du har känt dig piggare idag och att du blev gladare under dagen. Så gott med jordgubbar om ni vill bli av med lite så kan jag ta några🙏😁

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s