TORSDAGSFAVORITEN – SPONTANA FIGURER

Idag blir det ett lite senare godmorgon här inne än vad jag och ni är vana vid. Det betyder dessvärre inte att vi har tagit någon form av sovmorgon. Redan klockan sex imorse var vi uppe hela familjen och 06:20 tog jag första spadtaget i dagens storstädning. Nu skriver jag det här inlägget från ett helt nystädat hem och är löjligt nöjd med att jag faktiskt satte igång så tidigt som jag gjorde imorse. Produktiva mornar och förmiddagar är bland det bästa jag vet och känslan av att vara klar redan vid tio är oslagbar. Men, vidare till det som det här inlägget ska handla om.

Det är torsdag, och således dags för torsdagsfavoriten. Idag har turen kommit till två vaser som var det första inköpet jag gjorde i en mycket älskad serie. Den danska konstnären Poul Pava ligger bakom serien som de här vaserna är ifrån och gubbarna som ni ser finns tryckt på allt från tallrikar till dukar. De spontana, naiva figurerna ska spegla barnet inom oss och jag som oftast inte brukar vara så mycket för det lekfulla föll ändå pladask. Iallafall för de svarta, gråa och vita trycken. Allting finns i färgglatt också. Hittills har jag lyckats samla på mig vaser, koppar, muggar, vattenflaskor och en spaghettiförvaring men än finns det mycket jag skulle vilja lägga till i min samling.

26 reaktioner till “TORSDAGSFAVORITEN – SPONTANA FIGURER

 1. Skönt att börja tidigt och vara klar nu och ha hela dagen framför er! Vaserna var super fina. Jag har en dålig ovana att samla på mig koppar 🙈

  Gilla

 2. Ojjj va tidigt haha! Hade aldrig orkat gått upp då! Haha
  Skönt med storstädning!
  Men vilka fina vaser! Älskar dom!! 😍
  Hoppas du får en fin dag!

  Gilla

 3. Det blev en städvända även hemma hos mig, passade på att öppna upp fönster och låta den friska sommarluften få rensa ur lägenheten också!

  Åh, alltså Moa, jag tror bestämt att du och jag har en väldigt lik inredningsstil, dessa är ju grymt snygga! Stilrena och enkla men ändå med det lilla extra, that´s how I like it!

  Kram på dig vännen ❤

  Gilla

  1. Jag tänker alltid på dig när jag skriver de här torsdagsinläggen, eftersom att du alltid jublar så högt och tycker att allt jag lägger upp är fint. Om jag hade lagt upp något du ogillat någon gång hade det känts som livets nederlag. Fina fina älskade My, tänk att jag fick ägna dig ett helt eget inlägg nyss. 🖤

   Gilla

 4. åhh finns ju ingen bättre känsla än när man fått mycket gjort hemma. Och det är rent och fint. och alltså wow vilka coola vaser, älskar verkligen stilen på hans konstverk. Måste nog kolla upp denna konstnär nu efter ja läst ditt inlägg om honom. ❤️

  Gilla

  1. Vad roligt att du tyckte så mycket om de! Jag tycker verkligen att du ska kolla upp alla fina grejer om du inte redan hunnit göra det. Ja, ett städat hem är fantastiskt 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s