NÄR HJÄRTAT SLÅR DUBBLA SLAG

Är ni som jag, vars hjärta hoppar till lite när det ligger ett handskrivet kuvert på dörrmattan när brevbäraren varit förbi? Vars hjärta slår dubbla slag när man får ett handskrivet brev eftersom det nu för tiden är så ovanligt? Idag har jag fått vara med om det, bara sådär utan förvarning blev livet vackert mitt i livets värsta treårstrots och ensamhet för att man har en sambo som jobbar dygnet runt. Och jag har den här bloggen att tacka för det. Hade det inte varit för den här bloggen hade jag aldrig stött på avsändaren av brevet. Hon den där fantastiska My.

I den vackraste handstilen jag någonsin skådat kom ett helt brev med kärlek och hejarop. Ett brev med som My själv skriver ”Hejdundrans mycket styrka, mod och jävlar anamma” I fanns också ett litet paket med superkraft. Ett paket som hon klätt i svart och guld, AIKs färger, mina favoritfärger. De färgerna jag alltid finner mest styrka ifrån i mitt liv. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna den här superkvinnan i min vardag. Jag vet bara att jag är lyckligt lottad som har henne där på andra sidan skärmen, att det känns som det absolut största av privilegium att varje dag få följa hennes liv via hennes blogg och att hon tittar in här och följer vårt. Jag har svårt att kasta ur mig att jag älskar folk, men jag kan inte annat än att älska henne väldigt mycket efter den här fina gesten.

19 reaktioner till “NÄR HJÄRTAT SLÅR DUBBLA SLAG

 1. nämen åh så fint gjort av My!!! Och att de kommer från skåne med, hihi!
  Ja de är du verkligen värd. Och massa massa mer! Stora kramar från Malmö!
  Ps. såg att Aik förlorade första kvalomgången hehe. hoppas på vinst ikväll 😉

  Gilla

  1. Ja, jag blir helt jävla mållös. Ni från Skåne är inte så dumma faktiskt 😌 Tack älskade älskade älskade du! Det där ps:et tänker jag låtsas som att jag inte läser…. Kärlek 🖤

   Gilla

 2. Men vad underbart!! Skulle också blivit såååå glad! Bara det att någon faktiskt tar sig tiden att skriva för hand! Ligger mkt kärlek i det!

  Gilla

 3. Men woow ett handskrivet brev ser man inte alls längre.
  Men så fint att ni är varandra så nära och hittade varandra via bloggen – så häftigt
  Hon skriver jätte fint, snällt att du fick ett paket med? Eller missuppfattade jag de?!

  Så fint – hoppas ni får träffas någon gång på riktigt med 😀

  kram

  Gilla

 4. Åh alltså att få ett handskrivet brev är nog det finaste jag vet. Mer personligt än så går nog knappt att få! Åh tänk vad mycket man får ut av att blogga, att få träffa så många fina människor är guld värt. 🙂 ❤

  Gilla

 5. Men here jösses vad mina tårar rinner❤️ Så himla fint gjort av my. Det är inte många som skickar handskrivna brev i dagens läge ju. Ser det som att hon verkligen har ett hjärta av guld och är otroligt kreativ ❤️

  Gilla

 6. Vad gulligt gjort av henne! Man blir alltid så glad när man får något annat är reklam och räkningar i brevlådan.. Det händer ibland och det är så roligt eftersom det annars är ett sms, ett dm på instagram eller mail man får … =) Därför är jag noga med att skicka lite handskrivna saker ibland.

  Gilla

 7. Fina fina Moa, det där brevet är ett kvitto på vilken fantastisk person jag tycker att du är. Så glad över att ha fått möjligheten att få ”lära känna” dig här via denna underbara bloggvärld. Genuin lycka är vad det är❤️ Jag är verkligen så glad att jag hittar dig vännen❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s