ETT LYCKLIGT DJUPDYK

Kalla morgnar och stekheta eftermiddagar det har minsann Västerås bjudit på de senaste två dagarna. Igår blev jag chockad när solen kom men idag var vi desto bättre förberedda. Och äntligen fick My göra ett djupdyk ner i sin pool igen. Jag önskar verkligen att jag hade fångat momentet där jag frågade henne om hon ville bada i trädgården på film, för den reaktionen hade gjort vem som helst lycklig. I sin ljusblåa baddräkt med rosa flamingos på levde hon livet i en och en halv timme innan jag fick släpa in henne igen. Nu sover hon gott i sin säng och trots att elva av de tolv vakna timmarna med den här damen idag har inneburit trots, tandagnissel och gnäll så är det den gyllene stunden i trädgården jag tar med mig idag.

Det känns som att kvällens sista energi går åt när jag skriver det här inlägget. Det har varit en tuff torsdag med många fajter och jag blir alldeles matt när jag tänker på att jag snart måste kliva upp ur soffan för att gå och skjutsa in dagens middag i ugnen. Men vem kan klandra mig när jag tre dagar före beräknat födelsedatum med lillebror dessutom måste tampas med en sjövild treåring? Molnen börjar dock lätta lite på den sedan länge lite gråa himlen. Fredrik har gjort sitt sista övertidspass innan förlossningen och det känns lättare att veta att vi ska få hem honom klockan 16 hädanefter. Och att det faktiskt bara är en dag kvar till helg.

27 reaktioner till “ETT LYCKLIGT DJUPDYK

  1. Nej, det är tufft när energin inte räcker och man måste stå där och berätta det för sin treåring som inte riktigt förstår alls. Men snart kommer han nog, får vi hoppas! 🖤

   Gilla

 1. Vissa dagar är man helt enkelt en superhjälte som klarar av…jag tror bestämt att du har varit superhjälte idag och så lyckas du ta med dig de glädjefyllda minuterna i ditt hjärta…det är guld värt. All kärlke till dig ❤️

  Gilla

 2. Usch det är inte alls lätt men treåringar. Det kvittar liksom vad man gör så blir det tokigt. Det måste vara superkämpigt för dig. Jag hoppas att du får samla energi och ork i natt. KRAM

  Gilla

  1. Ja, det kan ju verkligen vara så. Ingenting som duger överhuvudtaget. Det är en sak när man har energin, men när man inte har den så blir det tufft. Tack för fina ord! Kram!

   Gilla

 3. Vet du vad jag alltd tänker när du skriver om allt du gör trots att du inte alls mår bra med värk och så vidare. Jag är så imponernad över allt du ändå gör. Kan tänka mig att My var glad över att få plaska i poolen. 🙂

  Gilla

 4. Förstår att det börjar kännas tufft men skönt att veta att snart har du bebisen hos dig och ni alla fyra får vara tillsammans. Treåringar kan vara riktigt tuffa att tas med men skönt att det funkade med poolen.

  Gilla

  1. Haha ja, poolen var verkligen min räddning idag! Precis som du säger så får man hålla sig fast vid att lillebror snart är här och vi alla är hemma på heltid några veckor!

   Gilla

 5. Hoppas att morgondagen blir bättre och att det inte blir så mycket trots. Men även barn har ju sina bra och dåliga dagar. Kan tänka mig att hon testade dig en del. Härligt ändå att hon fick bada idag💗

  Gilla

 6. ja men va mysigt tyckte mina skulle vvvilja ha ha sin i år men ingen har frågat . iag varmt men ingen sol
  hoppas helgen bjuder på sol
  så himla söt lilla blåa fisken .. Att e tycker det är så skoj o bada

  Gilla

 7. Men vilka härliga bilder ! Så skönt att solen tittade fram iallafall ! Känner igen mig med dessa fajter ! Inte kul alls ! Tar alldeles för mycket energi

  Gilla

 8. måste va super jobbigt att tampas med en tre åring när bebis kommer snart 🙂 Men va skönt att värmen kom så hon fick bada lite i alla fall 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s