FRÅN MÖSSA TILL SHORTS PÅ BARA NÅGRA TIMMAR

Gummistövlarna kunde vi lämna kvar på hyllan i hallen, men mössan och halsduken fick minsann följa med när det vankades morgontur i trädgården imorse. De annars så överaktiva fotbollskillarna som brukar höras på fotbollsplanen ett stenkast från trädgården från morgon till kväll hade ännu inte hittat ut och jag njöt av att det enda ljudet jag hörde kom från My’s mun när hon mumsade jordgubbar för fulla muggar.

Det var tio grader imorse när vi klev ut i trädgården, i eftermiddags när vi åt vårt mellanmål där var det desto mer tjo och tjim utanför vårt höga staket. Och det tror jag det, för då hade temperaturen helt utan förvarning stigit till tjugoåtta varma grader. Alla tog sig ut ur husen och var som desperata efter lite soltimmar nu när vi inte haft det sedan förra helgen. Tänk vilken vändning vädret kan göra bara sådär. Från mössa och halsduk till shorts och tshirt.

My har precis somnat för natten inne i sitt rum och nu håller jag tummarna för att andningsbesvären och krupphostan håller sig borta. Jag har precis slagit mig ner vid köksbordet i min ensamhet och hoppas för allt vad jag är värd att det här är Fredriks sista sena kväll på jobbet innan lillebror Frank gör entré. Att han kommer jobba sina vanliga timmar enda fram till förlossningen känns lättvindligt bara vi får hem honom vid fyra på dagarna istället för sent sent på kvällarna.

29 reaktioner till “FRÅN MÖSSA TILL SHORTS PÅ BARA NÅGRA TIMMAR

 1. Ja tänk så skönt med sol, vi hade planerat tripp till Boda Borg och givetvis just i dag kom väl solen fram, men jag har hunnit få lite sol på mig ändå. Jag vill verkligen inte ha något annat väder just nu. Jag behöver mer sol för min stackars mörka hy 😍❤

  Gilla

 2. Fina My. Men att man ska behöva mössa i juli, galet!
  Här i Sandviken har vi dock haft strålande sol idag, vilket varit skönt!!☺️
  Hoppas Frank kikar ut snart 💛💛💛

  Gilla

  1. Ja, det vore fint med lite sol igen trots att jag gillar regn och rusk också. Vet om inte annat att en liten skulle vilja bada i sin pool och springa barfota i gräset här ute. Kram!

   Gilla

 3. Oj, vad kallt ni hade på morgonen! Snacka om att växla fort. Här har vi också fått lite härlig värme igen och jag njuter verkligen av värmen. Trots det sprang jag på löpbandet tidigare ikväll haha. Men efter maten fick det bli en härlig skogspromenad! Underbart ju! Håller tummar och tår att Fredrik kan sluta tidigare nu.

  Gilla

  1. Du ÄR så inspirerande med dina skogspromenader och träningspass. Herregud vad jag kommer sno motivation från dig när kroppen ska bli välmående igen efter graviditeten. Kram! 🖤

   Gilla

 4. Ja alltså detta väder, det är ju schizofrent så jag vet inte vad. Vi har det iofs ganska varmt hela tiden men solen kan inte bestämma sig alls. Ljuvliga bilder!

  Gilla

 5. Så himla underbart att solen äntligen kommit fram igen! Har ju varit så kallt, regnigt och tråkigt ett tag nu så hoppas så att värmen och solen hänger i sig❤️ Så fin bild på söta My också, syns att hon gillar jordgubbar! 😃 Ha en fortsatt fin vecka nu❤️

  Gilla

 6. Ja imorse var det inte alls skönt ute men blev ju riktig sommarvärme sen och även jag njöt av den😍
  Ja jag gick över till nouw igen för att jag just nu inte har råd med premium som jag vill ha och så jag kommer åt alla funktioner men tänker att om några månader är jag tillbaka när jag har råd. Jag trivdes verkligen här

  Gilla

 7. Ja tempen växlar ganska mycket vi vart snopna då det vart så varmt igår då vi var iväg, det trodde man inte först, vi hade 25gr här igår

  Gilla

 8. Tycker vädret är jätte jobbigt, det lurar en väldigt mycket! Ena stunden är det jätte kallt sen helt plötsligt från ingenstans är det jätte varmt, man vet aldrig vad man ska ha på sig :O

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s