LEVANDE LJUS OCH GLASKLARA TEKOPPAR

Vet ni vad jag tycker är det tråkigaste med sommaren? Att det ofta är så ljust utomhus att det knappt är någon vits att tända levande ljus inomhus. Därför tycker jag att det har varit så mysigt med regnet, molnen och det dåliga vädret den senaste veckan. Igår hade vi sol fram till fyrasnåret i Västerås och vi hann med både trädgårdsfix, en utflykt med My’s farmor och en och en halv timmes lek i lekparken innan de mörka molnen drog in. Sedan tog vi kväll, lagade mat och gick och la oss till de ljuvliga tonerna av regnet. Idag fick vi kliva upp till grå himmel och tio grader och efter att ha tagit en varm dusch sitter jag nu här med varmt te i min nya älskade glasklara tekopp och med tända ljus i mina favoritlyktor från danska Systrarna Grene.

Det har hunnit bli tisdag och här hemma har vi inga storslagna planer för dagen. Jag ska till barnmorskan för det kanske allra sista besöket innan förlossningen och som jag skrev i min moodboard igår är det alltid så spännande och roligt att gå dit nu när vi är inne på sluttampen. Kurvorna blir mer konkreta, värdena mer intressanta och undersökningarna viktigare. Efter det tar vi nog dagen som den kommer.

22 reaktioner till “LEVANDE LJUS OCH GLASKLARA TEKOPPAR

 1. Håller med. Jag älskar att tända ljus. Helst hela huset men som sagt är ganska meningslöst under sommaren haha

  Gilla

  1. Ja herregud ja! Jag brukar ha nästan 40 värmeljus tända överallt hemma under höst och vinterkvällar. Så det är fint att få passa på lite nu trots att det är sommar!

   Gilla

 2. Jag såg die hard 2 häromkvällen och fick sån julkänsla i kroppen.Ville ha snöstorm, tända ljus och lyssna på julmusik! åh myspys!

  Gilla

 3. Vilken mysig morgon. Håller med dig om att det är för ljust på sommaren för att se de fina ljusen. Då får man passa på en grå dag, fina ljuslyktor ❤

  Gilla

 4. Tända ljus är ju något av de mysigaste som finns! Så jag håller med om att det är rätt tråkigt nu under sommaren när det inte syns

  Gilla

 5. Så intressant det där med hur olika man kan se på saker, vi har visserligen en sol här i Dalarna som verkligen inte tränger sig igenom molnen så det är mer mörkt än ljust. FInner ingen mysfaktor i det längre utan känner mig stressad inför att semestern går och snart har man inte fått någon sol. Men visst det är mysigt att tända ljus, men då i så fall men lite balansgång känner jag ;).

  Spännande med barnmorskebesöket :). Hoppas det går jättebra :D.

  Gilla

 6. Jag förstår att det är dina favoriter, för de var riktigt fina! Hade kunnat tänka mig likadana. Systrana Grene har så himla mycket fint.. en av mina favoritbutiker =) Roligt att de finns i sverige också =) Att besöka butiker i danmark var det bästa när jag var liten och åkte över till grannlandet…

  Gilla

  1. Ja, jag är ju halvdansk och blev helt lyrisk när butiken kom hit till Västerås och shoppingcentret jag jobbar i. Så fantastiskt fint koncept och fina grejer!

   Gilla

 7. Jag tycker faktiskt om de molniga och det höstiga.. Vi har det så här hemma just nu iallafall och det är så m3. Dock kan vi inte ha tända ljus och liknande då vi bor så litet o lågt i tak. Hoppas allt går bra hos bm idag hjärtat ❤️

  Gilla

 8. Ohh så härligt ni hade det och håller med, jag passar oxå på att ända ljus sådana ggt teet såg extra gott ut att dricka i glas sweetwords på nouw

  Gilla

 9. Jag kan verkligen förstå vad du menar, det är så himla mysigt med lite tända ljus! Rätt skönt att inte ha så mycket planerat för dagen, det är lite samma här faktiskt 🙂

  Gilla

 10. Som kopparna är så fina, kan tänka mig att det blir godare att dricka te ur dom. Har har vi 13 grader, på sätt och vis tycker jag också att det är mysigt med mulet för att kunna potträna utan att få dåligt samvete över att man inte är ute i solen 🙈

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s