VECKA 28

/MOODBOARD VECKA 28/

Tänk att den är här. Vecka 28. Som sedan Oktober varit BF-vecka och också sommarlovsvecka för vår Lilla My. Veckan som känts så långt bort så länge befinner vi oss nu i och jag kan nästan inte tro att det är sant. Det är med blandade känslor jag tar emot veckan. Lite besvikelse för att lillebror inte kommit än, lite rädsla för att jag nu ska ha My hemma på heltid helt själv nu när kroppen går på sparlåga och så mycket mycket glädje såklart. Mest glädje. Så, vad ska vi göra av den här veckan då?

Det är faktiskt en riktigt riktigt bra fråga. När som helst kan ju planerna kastas om och ersättas av en förlossning så det gäller att inte ha alltför stora förväntningar eller sidoprojekt. Nu går vi ju verkligen i väntans tider men måste ändå försöka fylla dagarna med betydelse. Först och främst ser jag fram emot dagar med min dotter. Plocka jordgubbar i trädgården, leka i lekparker, kanske till och med ta en utflykt ner till hamnen eller äta picknick på en gräsplätt. Fredrik ska försöka avsluta det sista viktiga jobbet inför Franks ankomst så han kommer att vara borta minst två kvällar den här veckan vilket betyder tjejkvällar.

Ett nytt barnmorskebesök väntar på förmiddagen på tisdag och det är alltid lika spännande såhär i slutet av en graviditet. Se hur kurvan ser ut, känna efter hur han ligger, ta reda på hur redo kroppen är och med blodprov se om mina järnvärden tänker stiga eller sjunka såhär på sluttampen.

Annars tänkte jag ge min trädgård lite extra kärlek efter allt regn som varit under veckan. Tomatplantorna är enorma och behöver bindas upp och stöttas upp, jordgubbslandet behöver skördas och vår örtträdgård skulle också må bra av lite rensning och kärlek. När My hoppar studsmatta, kör med sin bil, cyklar eller röjer runt i trädgården i allmänhet vore det ypperligt att få jobba lite där ute. Och kanske kan det sätta fart på lillebror i magen också.

21 reaktioner till “VECKA 28

 1. Hoppas lillebror är med er snart! Låter som bra planer dock, låter så mysigt med att plocka i trädgården. Hoppas på bättre väder nu bara.

  Gilla

  1. Ja, nu får den lilla rackaren snart komma tycker vi! Det är okej om det är lite halvmulet men regnet får gärna hålla sig borta iallafall dagtid så vi kan vara ute och busa. Kram!

   Gilla

 2. Hoppas bebis kommer 😍😍 man väntar ju fööör länge ändå!
  Hoppas ni får en fantastiks dag, åh vara i trädgården! Helt underbart ju 😍❤️❤️

  Gilla

 3. Dom sista dagarna är ju så spännande. Vet inte om jag har hört rätt, men att hoppa på stuttsmatta kan nig sätta igång förlossningen 🙈 jag är inte säker på de men jag har för mig det. Så härligt att plocka jordgubbar tillsammans i trädgården 🙂

  Gilla

  1. Hahaha åh! Du är faktiskt inte den första som har hört om det, flera som har sagt det tidigare och jag får nog ge mig ut och hoppa satan på My’s studsmatta! 🖤

   Gilla

 4. Blir spännande att se när bebisen bestämmer sig för att anlända!
  Hoppas ni lyckas hitta på massa skoj innan förlossningen drar igång

  Gilla

 5. Det är så himla spännande detta tycker jag 😀 Ska bli så kul att se när han kommer! Låter som du och dottern får en riktigt mysig vecka tillsammans, håller tummarna för att ni får fint väder också!

  Gilla

 6. Åh så spännande, nu kommer han när som helst. När föddes My alltså i vilken vecka?
  Minns när jag var nära BF och man bara gick och väntade och inte riktigt vågade sig på större utflykter ensam eller hälsa på kompisar ifall vattnet skulle gå i deras soffa… haha!!

  kram kram

  Gilla

  1. Hon kom i vecka 40+4 enligt när BF från ultraljudet är satt. Men jag brukar ha koll på det mesta och visste när hon blev till, så egentligen kom hon bara två timmar och femtiosju minuter efter BF. Hahaha, menar ju det! Man vill inte förstöra någon annans inredning. Kram!

   Gilla

 7. så härligt att det är så nära och att han snart är här 🙂 hoppas du och my får en jätte fin vecka 🙂 kram

  Gilla

 8. Vi får hoppas att Frank inte vill ligga kvar där inne allt för länge, men att ni hinner picknicka lite grann innan han kommer. Så att My får lite egentid med mamma innan lillebror kommer =)

  Gilla

 9. Är det my som du håller i på ena bilden längst upp till höger? Barnet som ger dig en puss? En sån vacker bild på er två isf❤️härligt att du har fått massor med tomater trots regnet😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s