DET VACKRASTE SOM FINNS

När jag har skrivit om mina sovmorgnar tidigare här på bloggen har jag ofta gjort det i samband med att nämna vilken fredsmäklare jag brukar få vara inifrån sovrummet när övriga familjen kaos bråkar högt och lågt. Men imorse när jag vaknade till hörde jag bara skratt och det, det är det vackraste som finns. Strax efter skrattsalvorna som avlöste varandra kom My intassandes i sovrummet, kröp upp bredvid mig och sa ”Är du vaken mamma?” innan hon gick upp igen. Jag började kvickna till liv lite och näst på tur var Fredrik och med sig hade han en varm kopp med mitt favoritte som han köpte för någon månad sedan. För mig är det alltid de små gesterna i vardagen som gör det och nästan en timme senare sitter jag fortfarande här riktigt lycklig över morgontimmen jag nyss haft.

Det är söndag, hela familjen är ledig tillsammans och vi kommer nog bara ta dagen som den kommer. Vädret utanför fönstret är som det har varit den senaste veckan, ostabilt och kyligt men som ni vet är vi i familjen för det här lite gråare vädret. Igår sa Fredrik till och med att han längtade efter hösten. Det tycker jag var att ta i lite väl, men ja, årstiden med regn och rusk, tända ljus och varma grytor är mer än välkommen när sommaren dragit förbi.

18 reaktioner till “DET VACKRASTE SOM FINNS

 1. Så härligt det låter när lyckan bara hörs. Håller med, de små gesterna är de bästa.
  Vädret är grått här med, riktigt tråkigt. Hoppas ni får en mysig dag ❤️

  Gilla

 2. Så härligt att det var skratt istället, Loui säger alltid vakna mamma! Så härligt med en kopp te i sängen, det känns faktiskt som höst just nu. Vi som hade tänkt att gå på IFK Norrköpings match i dag, känns inte så lockande just nu 🙈

  Gilla

 3. Gester behöver inte var så stora. Dom små är lika fina dom också. Du skrev detta väldigt fint. Kunde nästan känna lyckan du verkar ha

  Gilla

 4. Så vackert hår du har, saknar mitt långa hår ibland trots att jag ser och vet att jag passar bäst i det här kortklippta =), skönt att bara ta dagen som den kommer / sweetwords på nouw

  Gilla

 5. Åh, så vackert, barnskratt är minsann det finaste som finns🙏🏻
  En dag i lugnets tecken tycker jag låter underbart, mys och njut för mig också hjärtat!
  Stor stor kram❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s