OM ATT TA SOMMARLOV I REGNET

Det är en himla tur att vi har en unge som älskar regn, annars hade det nog utan tvekan kunnat bli en del tandagnisslan och gnäll igår. Tio grader och ösregn vad nämligen vad vädret bjöd på när vi tog sommarlov. Fredrik överraskade mig och kom hem flera timmar tidigare från jobbet och strax efter 15:00 skrek My ”Trevlig sommar” till både pedagoger och kamrater. Det var lite sorgligt trots allt, att dra med sig namnlappen från hennes hylla och avsluta två år på avdelningen vi tillhört sedan förskolestart. Men livet har sina faser och kapitel och nu var det dags att hoppa i stövlarna och ge sig ut på nya äventyr. Lycklig och förväntansfull gick vi hem och under den minutens promenad som det tog hem sa My sommarlov fler gånger än jag kunde räkna på två händer.

Under hennes sista timmar på förskolan igår la jag ner all min möda och energi på att redigera alla de inlägg jag lyckades få med i exportfilen från min gamla bloggportal. Hundratals är de bilderna som gått från för stora till rätt storlek men hundratals är också de inlägg jag har kvar att redigera. Jag lyckades ta mig ett år tillbaka i tiden, så ungefär en fjärdedel är gjord. De andra får jag ta pö om pö de kommande dagarna. Under tiden jag rotade runt i arkivet stod dock uppdateringen still och så kan vi ju inte ha det. Framrutan måste ju alltid vara större än backspeglarna.

18 reaktioner till “OM ATT TA SOMMARLOV I REGNET

 1. Usch känns verkligen som höst nu men skönt med sommarlov 😍 Låter krångligt med att flytta portalen men det verkar gå framåt och ser bra ut.

  Gilla

  1. Ja, det är väldigt höstigt också, men jag tror nog att sommarvärmen är här snart igen. Kanske redan idag. Ja, det är lite jobb men så värt det! Tack så jättemycket 🖤

   Gilla

 2. Ja usch vilket tråkigt väder det var igår, skönt att hon har fått sommarlov nu i alla fall.
  Hoppas det kommer gå bra att återställa dom gamla inläggen.

  Gilla

 3. Efter regn kommer solsken heter det ju och det är underbart att kunna njuta av alla sorters väder. Härligt med sommarlov, det har hon ju helt rätt i, lilla My!❤️

  Gilla

 4. Sommarregn är mysigt. Det regnade ganska mycket hos oss med men vi trottasde regnet med att grilla med och det är tur att barnen inte ser regn som något negativt 🤭

  Gilla

  1. Tycker ni gjorde helt rätt i att trotsa regnet! Det brukar vi också göra när det kommer till grillning! Nej precis, barnen älskar ju det på sitt sätt så fint!

   Gilla

 5. Vad bra men ett barn som älskar regn! Haha 😘 super härligt ju! Här börjat vädret bli as mycket bättre! Vilket jag inte vill ha.. vill inte ha varmt haha ❤

  Gilla

 6. Tänkte på det att när jag var barn så bekom inte vädret mig på samma sätt som det gör idag. Jag hoppade gärna i vattenpölar och hade skit jul. Brydde mig inte om det regnade på sommarlovet. Nu däremot om jag skulle ha sommarlov och regnet öste ner hade jag blivit lite putt. Men du vet ju även vad jag egentligen tycker om regn❤️ Hoppas lilltösen får ett fint sommarlov

  Gilla

 7. Oh vart har du köpt det paraplyet, ska köpa ett till Bellis, och det där var ju fint. Bra jobbat där att exportera, du trivs bäst på wp? Jag har ej bestämt mig än, känner mig lite ensam på WP men det gäller ju att ha tålamod och jobba upp sig lite, för Wp är toppenbra / sweetwords.se

  Gilla

  1. Åh, jag hittade det på BabyWorld! Det fanns jättemånga fina i samma stuk. Så svårt att välja, så till slut fick My den avgörande rösten. Tycker det är så skönt att kunna se de där under paraplyet. Man får absolut jobba upp sig lite då man tappar när man lämnar Nouw, men jag trivs väldigt bra här och kommer att stanna 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s