HABIT TRACKING I JULI

Till min stora glädje verkar ni vara många som är intresserade av punkten Habit Tracking på min Bucket List nu i Juli. Jag skrev nämligen att jag skulle följa upp vanor och ovanor och att jag hade konstruerat en hel A4-sida med saker som jag skulle pricka av varje dag. Några utav sakerna nämnde jag i förbifarten men ni var många som ville veta lite mer exakt vad jag följer upp. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig utav listan. Såhär ser den ut:

 • Mediciner
 • Vitaminer
 • Tre flaskor vatten
 • Nyttiga måltider
 • En promenad
 • Minimum 20 000 steg
 • Träningspass
 • Tre blogginlägg
 • Bra fotocontent
 • Svara på kommentarer
 • Svara på mejl
 • Aktivitet med Lilla My
 • No spend
 • Läsa

Mitt mål är alltså, bortsett från just träningspasset och no spend, att kunna bocka av varje punkt på kvällen när jag går och lägger mig. Just träningspass står med som en motivation till efter att lillebror har dykt upp och punkten där jag ska spendera noll pengar är inte rimligt att kunna fylla i varje dag. Men det är ändå kul att se hur många dagar på en månad som man faktiskt inte spenderar någonting alls. Den här morgonen kan jag iallafall redan checka av nyttig frukost för en skål med färsk egenplockad frukt faller under den kategorin, och ja, läsningen får jag ju när jag slaviskt läser varje spalt i senaste numret av Sköna Hem. Men det måste nog vara några sidor av boken jag läser just nu för att räknas.

25 reaktioner till “HABIT TRACKING I JULI

  1. Det är bra mycket roligare att följa framstegen när man gör det på det här sättet så jag är helt övertygad om att jag kommer lyckas de flesta dagarna! Tack!

   Gilla

 1. Det där med vatten skulle jag också behöva bli bättre på.
  Det värsta är att man kommer hem med huvudvärk för att man inte dricker tillräcklig under dagen.
  Tre inlägg om dagen låter som ett heltidsarbete 😉

  Gilla

  1. Du får helt enkelt ta med dig en vattenflaska när du är på språng. Så länge den står där bredvid en så blir man bättre på att dricka automatiskt. Det är min räddning, iskalla vattenflaskor vart jag än håller hus. Haha ja, det tar sin tid!

   Gilla

  1. Vad roligt att höra att du blir inspirerad fina du! Tycker att du ska ta tag i saken med detsamma, och så vill jag såklart höra om de sakerna som du vill följa upp! För det är precis som du säger, att pricka av, stryka för och bara ha en lista av något slag är harmoni!

   Gillad av 1 person

 2. Vad kul att du delar med dig! Detta är så intressant att få läsa, hur andra gör och lägger upp saker och ting! Man blir liksom inspirerad och det är väl ändå en bra sak med bloggandet =)

  Gilla

 3. Åh vad kul och inspirerande att läsa! Jag är en sån som älskar att kryssa för listor när jag gjort något så detta hade passat mig perfekt

  Gilla

 4. Oj, det verkar så intressant och ambitiöst. Jag blir helt imponerad. Vad duktig du är som gör listor och ska kartlägga dina vanor. Lycka till. 🙂

  Gilla

 5. Så roligt och inspirerande. Jag älskar att göra listor tyvärr glömmer jag bort listan efter ett tag 😂😂
  Tack för att du delar med dig, jättemotiverande 👍

  Gilla

  1. Haha men åh, Sandra då! Du får sätta upp listorna på kylskåpet så att de inte ligger och dammar under någon hög med tidningar. Tack för fina ord 🖤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s