38+0

Större delen av gårdagens timmar gick åt till att få igång den här hemsidan som ni nu sitter och läser på. Jag gjorde allting från scratch, jag hade inte ens ett konto hos wordpress innan. Det tog sin tid, att välja ett paket anpassat till mina mål var också klurigt och så designen förstås. Att försöka få saker och ting som man vill ha det är inte så himla lätt. Jag satt i flera timmar och försökte exportera den gamla bloggen utan framgång och däremellan hann jag med både en sväng på stan med min svärmor och mitt vanliga familjeliv. Den sedvanliga uppdateringen från graviditeten utgick dock. Så det får jag kompensera för idag!

För tro det eller ej, lillebror Frank ligger fortfarande kvar i magen. Och titta så mycket den har sjunkit! Vi välkomnar vecka 39 och pustar ut över att över 95% av graviditeten är avklarad. Ni som har hängt med ett tag vet ju att vi har låtit vänner, familj och socialamediaföljare gissa på när lillebror ska komma till världen och den här veckan har flest familjegissningar. Svärmor trodde att han skulle komma natten till idag 03:45 och barnets far har gissat på att han kommer imorgon klockan 12:05. Jag själv vet inte riktigt vad jag tror. Jag önskar att han kommer innan veckan är över men det skulle inte förvåna mig om han ligger över tiden bara för att alla läkare, barnmorskor och dylikt flaggat för för tidig födsel sedan vecka 25. Vad tror ni, blir det något barn den här veckan?

Vid senaste kontrollen hos barnmorskan visade det sig att han dessutom har växt något otroligt. Från att ha varit 72% tillväxthämmad har han kommit ikapp och ligger nu på medelsträcket. Det betyder att man kan börja jämföra med det som står i PregLife-appen. Lillebror Franks totala längd sägs vara cirka 50 centimeter och han väger cirka 3,2 kilo vid veckans början och cirka 3,37 kilo vid veckans slut.

17 reaktioner till “38+0

 1. Så fin din nya blogg ser ut att vara. Kan tänka mig att det tog tid att få allt som du vill ha det. Så skönt att han har växt till sig nu. Det är ju så jobbigt när man är så nära ju.

  Gilla

  1. Men tack fina fina fina Jenny! Ja, men tycker jag att jag har landat i ett utseende jag gillar. Ja, det är lite frustrerande när man är så nära men det ändå känns så långt bort. Men snart så! Kram! 🖤

   Gilla

 2. Åh vilken mysig mage du har! Din blogg ser också super fin ut! Önskade man var duktigt också på och fixa och dona lixom men nejjj haha ❤

  Hoppas bebisen tittar ut snart 😍❤️

  Gilla

 3. Jag är inloggad ser jag, men jag har gått tillbaka till nouw och vi fick meddelande av dem igår att det skulle åtgärdas, och idag fungerar det igen. Jag hade ju wp ett tag och tycker det är bra, dock vill jag ha stora bilder och det fanns inget tema som hade det på wp, så jag gick tillbaka just för det, Men håller med dig det är extremt mycket pulande med det, samt jag testade väl säkert 100st teman innan jag hittade ett jag tyckte var ok strl på bilderna, synd att man inte kan göra som i nouw bestämma måtten

  Gilla

  1. Ja, bredden på bloggen kan reta mig någonting då jag precis som du gillar när bilderna blir stora och högupplösta. Men ser 502-felmeddelande på Nouw idag också när jag ska försöka kommentera och jag är faktiskt glad att jag bytte. Tror att jag kommer vänja mig med lite mindre bilder 🖤

   Gilla

 4. Helt fantastiskt att han har växt ikapp, vilken kille, vilken kämpe! Men vad ska man förvänta sig när hans mamma är den största kämpen jag stött på? För övrigt dyker nog Frank ut på lördag 😅
  Fina, fina du ❤️❤️❤️

  Gilla

  1. Läste den här kommentaren första gången igår och började gråta, Sandra. Din pepp och dina fina ord är så ovärderlig. Som jag sa, min fina hedersgäst 🖤 Lördag vore fint!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s