VECKA 18

/MOODBOARD VECKA 18/

Veckan som jag har sett fram emot riktigt riktigt länge är här nu. Välkommen vecka 18! April når sitt slut, maj gör entré och min 29-åring här hemma blir 30 år. Det är en stor sak när mannen man älskar högst på jorden fyller jämt. Och trots att han har försökt tona ned allt så mycket han bara kan och jag till största del tagit hänsyn till det så ska det såklart firas. Kanske inte med pompa och ståt men med tårta och presenter iallafall! Ni vet när man sitter och är sådär riktigt mallig över presenterna man köpt? Och nästan inte kan hålla sig? Så känner jag just nu. Och det är olidligt att jag måste vänta enda tills på lördag, men på lördag är hans dag. Hans 30-årsdag och det är veckans största händelse. Det blir nedtonade firanden i dagarna tre, inleds på fredagkväll, fortsätter på självaste födelsedagen och avslutas på söndag när jag bjudit hit hans familj. Tårtan är beställd, paketen ska slås in och så ska jag och Lilla My träna på ”Ja må han leva!”.

Men innan födelsedagen så vankas det sedvanliga vardagslivet och den här veckan innehåller som vanligt på senaste tiden, läkarbesök för mig och övertidsjobb för Fredrik. Jag ska rusa på allt från tider med sjukgymnasten, hjärtläkaren och barnmorskan. Barnmorskebesöket skulle ha blivit av redan i förra veckan egentligen men blev avbokat på grund av sjukdom. Hur som helst är det ju helt sjukt att vi går in i vecka 30 idag och att det börjar närma sig med förberedelserna nu. Fredriks övertidsjobb är som det ser ut just nu förlagt till måndag och tisdag och då får jag och Lilla My leva loppan själva här hemma. På onsdag hoppas jag att vi alla tre får en ledig dag tillsammans, men det är långt ifrån självklart trots att det är första maj och röd dag.

Mina förvärkar, min foglossning, mitt hjärta och mina lungor strulade rejält i förra veckan och därför måste jag försöka hitta utrymme för extra sömn och vila. Med ett ganska fullspäckat schema i övrigt handlar det om att ta tillvara på de tillfällena som dyker upp. För att klara målet med fyra böcker som jag hade på min Bucket List i April behöver jag läsa några hundra sidor också, men det ser jag bara fram emot! Den här veckan kommer det ju dessutom upp en Bucket List och moodboard för maj också. Jag hoppas att ni är lika taggade som jag är!

13 reaktioner till “VECKA 18

 1. Så himla fint att se hur du skrivet om honom och hans födelsedag. När jag fyllde trettio så hände inget och jag blev såklart besviken. Detta hade varit guld för mig och han är verkligen lyckligt lottad som har dig!!

  Gilla

 2. Åh jag älskar verkligen när ens partner fyller. Gillar det typ mer än min egen födelsedag det är så roligt att få skämma bort någon annan, helst den man älskar mest. Så kul med firande hela helgen. Hoppas du hinner med boken och att du får vila en massa så att du kan njuta hela helgen sen. kram på dig vännen ❤

  Gilla

 3. Men vad fin du är som uppmärksammar MIG! Förstår att du blev besviken, när du fyller jämt nästa gång så får du hojta till så kan jag hjälpa dina nära och kära att styra upp något! ❤️

  Gilla

 4. Jag hatar att fylla år, men älskar när Fredrik fyller år. Det är så fint att få möjligheten att skämma bort honom lite extra och jag går verkligen helt banans. Speciellt när man fått tillbaka alla skattepengar, haha! ❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s