LÄNGS MED KULLERSTENSGATORNA

I sommar firar vi tre år på den här adressen där vi bor nu och trots att jag aldrig har älskat ett boende lika mycket som det här så måste jag erkänna att jag saknar läget som lägenheten vi bodde i när jag flyttade hit hade. Drygt 30 sekunder från det här kvarteret som jag älskar att kalla för Västerås motsvarighet av Stockholms Gamla Stan bodde vi ett helt år innan det bar iväg. Den här lilla passagen tog mig till en utav mina närmaste vänner Lova och den sommaren jag blev Västeråsbo sprang jag här flera gånger om dagen. På kullerstensgatorna, mellan alla gamla hus och förälskade mig i staden. Idag är vi på ett helt annat ställe i livet och jag tror faktiskt inte att vi någonsin igen kommer äga ett boende innanför den så kallade cityringen. Men jag och Lilla My passade på att ta en glass och promenera hemåt den här vägen efter vår shoppingrunda idag.

Vi åkte ner och hängde på låset till butikerna i förmiddags och tre timmar senare vände vi hem med en födelsedagspresent till My’s ena kusin som fyller år imorgon, massa skönhetsprodukter jag hoppas ska få den här trötta och slitna mamman att få lite glow och en baddräkt till Lilla My. Hon fick välja helt själv och plockade ner en turkos baddräkt med rosa flamingos på. Nu är vi bara hemma och vänder, sängen har fått nya sängkläder, jag har stökat bort morgonstöket här hemma, startat en tvättmaskin jag snart ska hänga och så har vi ätit lunch. Alldeles strax ska vi promenera bort till lekparken och göra av med den energin som finns kvar för idag.

27 reaktioner till “LÄNGS MED KULLERSTENSGATORNA

 1. Älskar såna där kvarter vi har ett sånt här hemma också. Det är så trevligt att vandra runt i när man inte har något bättre för sig. Glow tycker jag du har från insidan och ut så det räcker och blir över men det är ju himla härligt att unna sig lite shopping ändå. Hoppas ni får en fin kväll 💕

  Gilla

 2. Förstår att ni saknar de, så mysigt o så vackert. Jag vill bo så i en mindre stad men maken vill absolut inte de haha Men en vacker dag Kul att ni hittade något till födelsedagsbarnet imotgon 😃

  Gilla

 3. Så vackert! Älskar sådana gamla hus och kvarter. Finns en hel del sånt där vi bor också, det ger verkligen guldkant. Tycker det är fint att kunna ana stadens historia mitt bland allt det moderna.

  Gilla

 4. Jag fullkomligt älskar den delen av Västerås 😊. Jag pluggar ju där så brukade gå där när jag var på väg till Högskolan och tog en liten omväg från tåget. Eftersom jag nu tar egen bil så blir det inte att jag hänger i stan så mycket, men funderar på att ta en liten stadstur nästa gång jag är i Västerås vilket blir den 22-23 maj 😊

  Gilla

 5. jo men lekparkshäng har man haft massa 😃 ja men det är rätt så mysigt alltså gud vilka mysiga bilder älskar kullersten ja me o vilket jobb o lägga det . skönt när man trivs det gör vi me här 3 år i maj 😃

  Gilla

 6. förlåt glömde svara . japp det är ett olivträd detta har övervintrat o så har ja ett som är typ en pinne får se om det tar sej åh va skoj ifall ni ska leta till uteplats man vill jämt ha nytt

  Gilla

 7. Vilka härliga bilder! De påminde mig om något jag ville kolla upp förra sommaren men aldrig gjorde; Vad har du för tips när det gäller saker att göra med barn i Västerås en semesterdag?Jag har gjort många saker i Västerås men inte med barnen och tänker att det kan vara bra med ideer inför sommaren.

  Gilla

 8. Jag förstår verkligen att du förälskade dig i denna delen av staden för jag älskar det dina bilder visar. Så charmigt och mysigt

  Gilla

 9. Baddräkten låter super fin! Tror säkert mamman är lika fin utan smink! Kan förstå att du aknar det lite. Det äser verkligen supr fint ut, mysig dag.

  Gilla

 10. Jag förstår att du är galet förtjust i stället, så otroligt läckert och mysigt det är ❤ My ser ut att njuta av stunden. Tänk om vi kunde vara mer som barn, stanna upp och njuta av det vi har framför oss ❤ en glass, en vattenpöl…de små sakerna som gör barn överlyckliga ❤

  Gilla

 11. Ja, vi vuxna människor har verkligen mycket att lära av barnen när det kommer till uppskattning och att leva i nuet. Tycker att man blir bättre på det som förälder dock, och det är fint ❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s