EN REFLEKTION OCH EN KÄRLEKSFÖRKLARING

Det är fredag, Fredrik och Lilla My’s favoritdag på hela veckan och deras entusiasm över veckoslutet smittade av sig så pass mycket på mig imorse att jag inte kunde somna om när de gick upp vid 06. Nog för att jag låg kvar och drog mig ett tag, men sen skuttade jag nästan upp ur sängen. Jag mixade en smoothie, ägnade bombnedslaget i det här hemmet några ögonblick och sen hoppade jag in i duschen. Varma strålar sköljde bort all pollen som bosatt sig i ögonen under natten och nu sitter jag vid mitt köksbord med en varm kopp te och reflekterar över livet. Det var någonting Fredrik sa imorse innan han gick som fick mig att börja fundera, jag låg med slutna ögon och borrade ner huvudet i kudden och han sa ”Såhär har jag sett dig ligga varje morgon i över fyra år nu” Det fick mig att ägna en tanke åt allt vi hunnit med på fyra år, vart vi startade och vart vi är påväg.

Jag lämnade en hel stad för honom, fem månader efter att jag blivit blixtförälskad blev Västerås min hemstad istället för Stockholm och bara tre månader efter det stod vi med plusset på stickan som idag är vår Lilla My. Vi har sålt och köpt lägenheter och bilar, gått igenom några månaders rent helvete när vi valde att leva isär för att rädda ett förhållande som var påväg ut för ruinens brant, hittat tillbaka, tagit andra avgörande livsbeslut, gått igenom tuffa missfall, utökat familjen med både kaniner och katter och nu om mindre än tre månader är vi tvåbarnsföräldrar. Det är nästan så att jag får nypa mig själv i armen, och sanningen är den att jag inte längre kommer ihåg hur livet var innan han fanns vid min sida. Just nu sitter jag och bläddrar i Fiskarhedenvillans gamla huskatalog, den beställde vi kort efter att vi hade flyttat till det boendet vi bor i nu. Efter lillebror Frank är det nästa mål att satsa emot. Planritningen är klar, det pågår diskussioner varje dag om val av skåpsluckor i köket, poolbygge och annat roligt. Det största kruxet just nu är att hitta tomten och vara på rätt plats i livet för att ge sig in i den krävande processen husbygge. Jag älskar att ingenting är omöjligt tillsammans med honom, att vi röjer egna vägar och springer fram i livet. Vi gör ingenting by the book, vi gör allt på vårt eget vis och det är det som gör oss till den familjen vi är idag.

46 reaktioner till “EN REFLEKTION OCH EN KÄRLEKSFÖRKLARING

 1. Alltså så fint inlägg, och så himla coolt vad ni genomgått tillsammans på vägen. Hoppas att ni får era drömmars tomt och hus framöver när allt faller på plats💚

  Gilla

 2. Så himla fint skrivet! Ert liv i en vacker beskrivning. Kunde nästan känna dina känslor när du satt vid bordet med din kopp te och filosoferade. Lycka till med allt❣️

  Gilla

 3. Så fint att läsa, det speglar onekligen ett liv väldigt nära och det där med att dela livet med någon. Allt har sina upp och nergångar och ändå får man liksom följa livet i det fina. Låter verkligen som ni har planer för er framtid 😊

  Gilla

 4. Vilken hyllning och vilken underbar text att läsa om er relation. Tänk vad fina relationer är. Och wow, jag hade ingen aning om att ni planerar husbygge det måste jag ha missat. Ni är så himla fina tillsammans och jag tror faktiskt inte att något är omöjligt för er två ❤ all kärlek till er

  Gilla

 5. Vilken härlig berättelse, den måste Fredrik läsa:). Om han inte redan gjort det vill säga;). Ett förhållande måste man jobba med hela tiden men det är spännande också.

  Gilla

 6. Fina Linnea, tack snälla du! Jag blir tårögd av dina fina ord. Jag har inte skrivit om det så mycket på bloggen på senaste så det är inte så konstigt att du missat det ❤️ All kärlek till dig, till er!

  Gilla

 7. Åh låter ju helt fantastiskt!!Alla förhållanden går nog igenom en kris förr eller senare och klarar man sig igenom den så tror jag att chansen finns att man fixar ”Tills döden skiljer oss åt”. Så spännande med husbygge 😊 Ska bli roligt att följa det här i bloggen sen 😊Kram kram

  Gilla

 8. Så härligt när man sätter sig in i sin resa och faktiskt kan känna tacksamhet över sitt liv och sina val. Som du säger ingenting är omöjligt. Så spännande med husplanerna.

  Gilla

 9. Ja livet blir inte alltid som man kanske tänkt sig från början och ändå blir det så himla bra, och man kan i te tänka dig något annat. Jag träffade min man för 10 årsedan då var han precis nyseparerade, ett ras och var inte alls så som jag tänkt mig, men nu står vi här, tagit oss igenom tuffa perioder, med 2 barn, radhus och älskar varandra lika mycket idag 10 år senare. Vad kul med hus planer, det lutar det åt här med nångång skulle så gärna vilja bygga eget

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s