TVÅÅRSTROTS NÄR DEN ÄR SOM ALLRA MEST UTMÄRKANDE

 

Klockan är 07:04 när jag börjar skriva det här inlägget och snart ska jag packa in hela min familj i bilen så att de kan köra mig till jobbet. Är så bortskämd med att få skjuts varje morgon när jag börjar tidigt, helgmorgnar också, trots att jag tror att både Lilla My & Fredrik helst hade velat sitta kvar i soffan. My sitter och äter banan i bara blöja och snart börjar projektet där hon trotsar mest för tillfället. Påklädning. Hon vill inte ha tröjor, och hon vill inte ha byxor, strumpor eller jacka. Skor kan vi också skippa om hon får bestämma. Tills det att man ska ta av henne alla kläder vid läggdags, då vill hon ha allt på. Tvåårstrots när den är som allra mest utmärkande.

Jag har försökt komma förbi det knepiga genom att själv låta henne välja kläder inne i byrån i sitt rum, men det hjälper knappt. Ni som tittar in här varje dag läste nog om att Fredrik hade sagt att man blåser sönder om man inte har jacka, men inte ens det går hon på längre. Så det blir mycket irritation, gnäll och tårar vid alla situationer där kläderna ska antingen på eller av. Ser i skrivandets stund att Fredrik sneglar både mot klockan och mot vår halvnakna dotter med en suck så jag ska nog ta den här fajten idag.

6 reaktioner till “TVÅÅRSTROTS NÄR DEN ÄR SOM ALLRA MEST UTMÄRKANDE

 1. Haha åh jag skrattar så för Maja är precis likadan!! Går inte att lirka med något längre. Att klä på sig för utelek är en pers nu förtiden! Haha. Men det är härligt på något vis ändå att de har sina viljor 💛

  Gilla

 2. Åh känner igen mig!❤️ Lillkillen vägrar kläder, man blir som tokig emellanåt! Lyckligtvis älskar Liam bilar något enormt så om det är bilar på kläderna brukar det fungera haha, han får få omkring med bilar på allt!

  Gilla

 3. Bästa Maja 💛 Kan verkligen hålla med om det här med viljorna, så fint hur de formar sig själva och vågar säga ifrån. Stackars Maja & My’s framtida chefer säger jag bara!

  Gilla

 4. Åh dessa barn och deras starka vilja!!! Leon är likadan. Ingenting som mamma säger passar honom och hade han fått bestämma, hade han fått i blöja till dagis varje dag! Haha hoppas allt är bra med dej ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s