LÖSVIKTSTE OCH FÖRLÅTANDE BARN

 

Ett tänt ljus, en kopp te och någonstans i bakgrunden ljud från barnprogrammen som susar förbi på vår stora tv med 65 tum. Det är lördag, men den enda skillnaden mellan veckodagar och helger är att Lilla My och Fredrik är hemma medan jag jobbar. Och att det blir desto mer att göra på jobbet. Så här sitter jag och försöker kvickna till lite innan det bär av mot jobbet igen. Tio timmar ska avverkas där idag och lagom tills att jag kommer hem är det läggdags för min lilla tjej. Jag som hade lovat henne att vi skulle hinna med att göra pumpor att dekorera med redan den här veckan. Eftersom att jag jobbar lika många timmar imorgon också så får det bli i nästa vecka. Helst redan under måndagen så att jag slipper upprepa min kapitulation flera gånger för ett besviket barn. Men hon är ganska förlåtande min dotter, iallafall i det långa loppet. Inte i ögonblicket jag smakar hennes piggelin, eller nekar henne någonting hon vill ha, eller som hon vill göra. Men efter ett tag så står hon alltid där och ler och skrattar åt mig igen.

Vet ni förresten hur mycket jag har förälskat mig i lösviktste? Det är som om en helt ny värld har öppnat sig sedan jag köpte min tekanna med inbyggd tesil. Förra helgen drack jag dessutom lösviktste hemma hos Kim och Joacim och nu känns det som att just lösviktste är det enda som kommer att vara med på min önskelista inför julen. Nästan iallafall.

2 reaktioner till “LÖSVIKTSTE OCH FÖRLÅTANDE BARN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s